Coaching


Herken je dat het leven soms leeg voelt? En niet-vervullend genoeg. Je doet wat je moet doen, maar de sprankel is er uit. Ergens zou je het allemaal wel anders willen doen, maar wat dan en hoe? Het besef dat het anders moet, wordt sterker. De roep vanuit je ziel krachtiger. Wanneer stap jij uit je comfortzone en ga je jouw levenspad bewandelen?

Heb je dus behoefte aan verandering, omdat je bemerkt dat alles in je aangeeft dat het anders moet, neem dan contact op voor een coachgesprek. Tijdens een sessie buiten in de natuur ga  je weer voelen wat voor jou van wezenlijk belang is. Ervaar je weer wat jij de wereld te bieden hebt en wat dus jouw levensmissie is. En dat weer voelen, geeft richting en biedt je een koers om jouw leven vorm te geven.

In mijn sessies ga ik er van uit dat jij ten diepste zelf weet wat je te doen hebt, welke keuze je te maken hebt en hoe je daar vorm aan gaat geven. Echter ben je het contact met jouw innerlijke wijsheid kwijt geraakt. Samen met de natuur help ik je om weer jouw oorspronkelijke verbinding met de natuur, de aarde te maken en zo weer contact te maken met je eigen wijsheid. Maak weer contact met jouw levensmissie en weet weer wat jouw talenten en kwaliteiten zijn en wat jij de wereld te bieden hebt.

Tijd om vandaag nog te gaan luisteren naar de call van jouw spirit!

Na afloop van jouw coachingstraject:

  • weet je wat jouw levensmissie is en volg je deze.
  • leef je jouw passies en talenten.
  • ken je jouw valkuilen en overtuigingen.
  • zet je jouw gevoeligheid en intuïtie in om je dromen te verwezenlijken en anderen te begeleiden.
  • heb je inzicht in oorzaken van jouw (fysieke) klachten.
  • geef je jouw leven vorm vanuit lichtheid.
  • volg je je hart in plaats van je hoofd.

Dus wil jij dit ook, neem dan contact met mij op!

Wil je weer gaan leven vanuit verbinding met Spirit, vanuit jouw weten en jouw intuïtie?

Maak dan een afspraak voor een coachtraject.

Praktisch:
Mijn begeleiding is intens en diepgaand, daarom coach ik in dagdelen. Door de tijd te hebben, zak je in de verbinding met de natuur en heb je de ruimte om dingen te doorvoelen en te integreren. Een traject bestaat meestal uit 4 dagdelen. In overleg kunnen dit meer of minder dagdelen worden. Een dagdeel is ongeveer 2 - 2,5 uur.

Losse sessies kunnen ook. Ik reken € 100,00 per uur incl. 21 % BTW. Voor trajecten hanteer ik op maat gemaakte tarieven. Zakelijke tarieven zijn op aanvraag.