Coaching


Herken je dat het leven soms leeg voelt en niet vervullend genoeg? Je doet wat je moet doen, maar de sprankel is eruit. Je zou het allemaal wel anders willen doen, maar wát dan en hoe? Het besef dat het anders moet, wordt sterker. De roep vanuit je ziel krachtiger. Wanneer stap je uit je comfortzone en ga je jouw levenspad bewandelen? Het is tijd voor een coachgesprek!

Tijdens een sessie in de natuur ga  je weer voelen wat voor jou van wezenlijk belang is. Je ervaart wat jij de wereld te bieden hebt en wat jouw levensmissie is. Als je voelt en contact maakt met jouw intuïtie, heb je richting en een koers om jouw leven richting te geven.

Ik ga ervanuit dat jij ten diepste zelf weet wat je te doen hebt. Door de drukte van alledag ben je het contact met jouw innerlijke wijsheid kwijtgeraakt. Samen met de natuur ga je weer ontdekken wie jij bent en wat voor jou van belang is. Alle antwoorden zitten in jou.

Tijd om vandaag nog te gaan luisteren naar de call van jouw spirit!

Praktisch
Mijn begeleiding is intens en diepgaand, daarom coach ik bij voorkeur in dagdelen. Doordat je genoeg tijd neemt voor een coaching, kan je gemakkelijker de verbinding met de natuur ervaren en heb je de ruimte om te doorvoelen en te integreren. Een traject bestaat meestal uit 4 dagdelen. In overleg kunnen dit meer of minder dagdelen worden. Een dagdeel is ongeveer 2 tot 2,5 uur. Mocht een dagdeel voor jou te lang zijn, dan kunnen we ook kortere momenten afspreken. Neem gerust en geheel vrijblijven contact op om kennis te maken en samen te overleggen wat in jouw situatie passend is.

Losse sessies zijn ook mogelijk. Ik reken € 100,00 per uur incl. 21 % BTW. Voor trajecten hanteer ik op maat gemaakte tarieven. Zakelijke tarieven zijn op aanvraag.

Sander Wisse.