De opleiding tot Magic of Nature Coach


DSC_0334 (2)

Ontdek de Magic of Nature Coach in jou

Verbind je met de natuur en jouw levensmissie en maak de wereld mooier

Voor alle hoeders van de aarde... ♥

Heb je al langer de behoefte om je als coach te gaan specialiseren in natuurcoaching? Wil je met jouw cliënten werken op een diepere, intuïtieve laag, verbonden met het grotere geheel? Wil je daarbij praktische handvaten, kennis en vaardigheden opdoen?

Meld je dan aan voor de opleiding tot Magic of Nature Coach! Je leert hoe je vanuit jouw verbinding met de natuur anderen kan begeleiden samen met de natuur.

Kies voor de opleiding in Nederland of volg de intensive zomerweek in Ierland.

De opleiding Magic of Nature Coach combineert oude sjamanistische werkwijzen met hedendaagse coachvaardigheden en geeft jou zo de kennis en tools om een succesvolle carrière te starten in het mooie vak van Magic of Nature coach!

Je bent van harte welkom!

"Op het moment dat je de verbinding kan voelen met de natuur en dat alles één is en je durft los te laten en te vertrouwen in overgave, dan ontstaat er magie...!"
-Sander Wisse-

Op het moment dat je de verbinding kan voelen met de natuur en dat alles één is en je durft los te laten en te vertrouwen in overgave, dan ontstaat er magie...! Het (weer) ervaren van de magie, is waar deze opleiding over gaat. Het maakt de sjamaan in jou wakker en verbind je zo met oude wijsheden en kennis en maakt deze voor jou en jouw coachees beschikbaar in het hier en nu. Praktisch en ervaringsgericht vanuit intuïtie en gevoel.

De magie van het 'niet-weten'
Het is de kunst en magie van het 'niet-weten' en je hier aan over durven te geven. Als coach loop je een stukje mee in het leven van de ander. De coachee is verantwoordelijk voor zijn levenspad en beslissingen, de coach kijkt open, neutraal en liefdevol mee. Soms is coaching veel luisteren, volgen, soms confronteren en prikkelen. Het is altijd in verbinding en met respect voor de coachee. Vanuit de leervraag van de coachee ontstaat een proces, waarbij het van belang is dat je een open blik hebt en je laat verwonderen door wat er in het traject onstaat. De magie van het 'niet-weten' is de basis van de Opleiding Magic of Nature Coach. De natuur geeft je een overvloed aan antwoorden en spiegels als je bereid bent om je over te geven en te vertrouwen op de natuur en jouw gevoel. Zo ontstaan de mooiste coachings

Leervraag
We werken in de coachings met een leervraag; een positief geformuleerde vraag waar je het traject mee begint. Het is een vraag waarin een verlangen zit om iets te leren. Bijvoorbeeld: "ik wil leren om te gaan met mijn hooggevoeligheid".

UITGANGSPUNTEN
 

Sjamanisme

 • Wat betekent de Buizerd op je pad? Hoe voelt de energie van een kastanjeboom? Ervaar de helende en transformerende kracht van dieren en de natuur en werk hiermee samen in de begeleiding van jouw cliënten.
 • Medicijnwiel, krachtdieren, edelstenen, de energie van bomen, krachtplekken.
 • Leer werken met het Krachtdierenspel en ontvang jouw exemplaar met licentie.

Energiewerk

 • Intuïtieve ontwikkeling.
  Je versterkt jouw energetisch intuïtieve vaardigheden zoals healen, readen, visualisatie en energie opstellingen.
 • Je ontdekt jouw talenten en kwaliteiten en hoe je jouw levensmissie vormgeeft.

Coaching

 • Professionele ontwikkeling
  Je leert praktische coachvaardigheden en je leert hoe je de ander kan ont-moeten in de verbinding met de natuur.
 • Persoonlijke ontwikkeling 
  Doordat je veel oefent met andere cursisten, leer je veel over jezelf en ben je in staat om vanuit jouw essentie en helderheid te leven en te coachen.
 • Intervisie
  Je hebt veel intervisie waardoor jouw coachvaardigheden nog meer groeien en eigen worden. Het is een versterking van jouw leerproces.

Eigen praktijk

 • Gedurende én na afloop van de opleiding ondersteunen we jou in het neerzetten en uitbouwen van jouw natuurcoachpraktijk.

Voel je dat je op een punt staat dat je anders naar jezelf en de wereld wil kijken? Dat je mensen op een andere manier wil begeleiden? Op een diepere, wezenlijke laag, in contact met wie jij in essentie bent? In verbinding met jezelf en Moeder Aarde? Voel je de call om het verschil te maken, bij te dragen aan een nieuwe wereld en anderen hierin te begeleiden?

Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of schrijf je in. We ontmoeten je graag.

It is time to change.

Voor wie?

De Opleiding Magic of Nature Coach is voor coaches en begeleiders die graag willen leren en enthousiast zijn om anderen te begeleiden om weer in contact te komen met hun natuurlijke essentie, waarbij de natuur het uitgangspunt is en fungeert als spiegel en coach en zorgt voor heling en transformatie op een diep, wezenlijk niveau.

Belangrijk is een open houding en nieuwsgierigheid om te leren en te ontdekken. Je gaat vooral zelf ervaren om opgedane inzichten en kennis door te kunnen geven en als natuurcoach aan de slag te kunnen.

Expect the unexpected.

Wat leer je?

De basis van de opleiding is het besef dat alles één is en dat we allemaal verbonden zijn met elkaar. Ervaar de oeroude verbinding die je als mens van nature hebt met de aarde; de diepere connectie. Vanuit respect naar alles wat leeft en het innerlijke weten dat alles heilig is. Alles wat je ontmoet in de natuur, elk dier dat je tegenkomt, is een spiegel van jezelf. Alles is een leraar. Alles heeft betekenis. Je ontmoet in de buitenwereld wat er in jouw binnenwereld is en visa versa.

Als coach leer je deze diepere connectie met de natuur te activeren om zo de coachee te begeleiden in zijn groeiproces. Door zelf te ervaren, verdiep je jouw verbinding en kan je de verschillende ingrediënten inzetten tijdens het coachen.

Naast deze diepe verbinding met de natuur staat ook het Krachtdierenspel centraal. Een unieke en liefdevolle tool voor het begeleiden van (innerlijke) kinderen. Na afloop van de opleiding ben je dus ook een gecertificeerd Krachtdierencoach.

Na afloop van de opleiding heb je de vaardigheden en de praktische tools eigen gemaakt waardoor je zelfstandig en op professionele wijze cliënten kan begeleiden in samenwerking met de natuur. We besteden ook aandacht aan het vormgeven van jouw coach-zijn. Je krijgt tips en trics mee voor het opzetten en laten groeien van jouw Natuur Coach praktijk. Samen met de overige tools en het praktisch karakter van de opleiding krijg jouw carrière als Natuur Coach een vliegende start en een solide basis. 

Op het moment dat je de verbinding kan voelen met de natuur en dat alles één is en je durft los te laten en te vertrouwen in overgave, dan ontstaat er magie...

Data en Locatie

Najaarsgroep 2018: start in augustus. Info (data en locatie) volgt binnenkort.

Voorjaarsgroep 2018: de opleiding wordt gegeven op een prachtige locatie in Sint Oedenrode pal naast het Vresselse bos, in een een authentieke tipi. 

De data zijn:

 • 10 en 11 maart 2018
 • 21 en 22 april 2018
 • 26 en 27 mei 2018
 • 30 juni en 1 juli 2018

Lestijden zijn van 10.00 uur tot en met 17.00 uur. Overnachten is bij verschillende Bed en Breakfasts of hotels in de directe omgeving mogelijk. 

OPEN DAG
Ook zo benieuwd naar de opleiding Magic of Nature coach? Op 17 mei hebben we een open avond. Van 19.00 tot 21.00 uur in Groenekan, hof van Barlo. Volg een gratis les, bekijk het Krachtdierenspel, ontmoet ons en stel je vragen. Ook vertellen we over de opleiding in Ierland deze zomer. Graag van tevoren aanmelden. Je bent van harte welkom!

Aanmelden

Enthousiast geworden?

Meer info
Wil je graag meer weten over de opleiding Magic of Nature Coach? Bel of mail ons dan voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek is overigens kosteloos en geheel vrijblijvend.

Aanmelden
Wil je graag starten met de opleiding? Meld je dan snel aan en verzeker je van een plek. Neem de eerste stap naar de Magic of Nature Coach die in je zit!  

Intakegesprek
Na jouw aanmelding volgt een intakegesprek waarin we kijken of jij en de opleiding bij elkaar passen.

Kosten

De investering in jezelf als magic of Nature Coach en jouw persoonlijke ontwikkeling is: € 2875,- incl 21 % BTW.
Heb je de training Krachtdierenspel al gevolgd, dan ontvang je een korting van € 150,- . Je betaalt dan voor de opleiding € 2725,- incl. 21 % BTW.  Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Neem hiervoor contact met ons op.

De opleiding Magic of Nature Coach is inclusief:

 • 4 verbindende, ervaringsgerichte en inspirerende lesblokken van 2 dagen op een prachtige plek in de natuur.
 • Heerlijke vegetarische en voedende maaltijden.
  Per blok is inbegrepen: lunches op beide dagen en diner op de zaterdag.
 • Begeleiding bij interne en externe coachingstrajecten.
 • Begeleiding bij het maken van jouw Eindverslag.
 • Coaching bij jouw Eindgesprek.
 • Het Krachtdierenspel inclusief licentie om hiermee te mogen werken.
 • Intervisie
 • Supervisie.
 • Begeleiding in het opzetten en verder uitbouwen van jouw natuurcoachpraktijk. 
 • Ondersteuning ná de opleiding Magic of Nature Coach bij vragen over jouw natuurcoachpraktijk. Je wordt tevens gratis lid van de Loving Nature Community. Hierdoor krijg je regelmatig inspirerende mailings en krijg je korting op workshops, special events en coachings.
Vanaf dag één in Finland was er warmte en liefde recht vanuit het hart. Deze ingrediënten, acceptatie, warmte en liefde, waren voor mij dé basis om met mijn eigen vraag aan de slag te gaan. De oefeningen, de stilte en de ruimte om in verbinding met de natuur eigen ervaringen op te doen, maakte dat ik het denken wat kon loslaten en er ruimte kwam voor voelen.
Deelnemer Natuur Coach opleiding Finland