Introductieworkshop Natuurcoaching


Wil je graag kennismaken met natuurcoaching en wil je ervaren of natuurcoaching ook past in jouw coachpraktijk? Dan is deze dag voor jou!

Stap op deze dag uit je vaste ritmes en gewoontes en tune weer in op het ritme van de aarde. Door je omgeving met zachte ogen te zien, de bomen en dieren als mede bewoners van de planeet, ervaar je als vanzelf dat we allemaal onderdeel zijn van het grote geheel. Alles wordt een spiegel en laat je zien wat je ten diepste al weet. Vanuit deze hartsverbinding met jezelf, de ander en de natuur ga je coachen en gecoacht worden. Je leert zo de basis van het natuurcoachen.

Je gaat ontdekken dat elke boom, elke steen, elk dier dat je tegenkomt je iets te vertellen heeft. De kunst is om het als coach te gebruiken in het coachen. Wij bieden je hier handvatten voor. Natuurlijk werken we met het Krachtdierenspel.

Dus heb je  zin om op onderzoek uit te gaan en kennis te maken met de magie van natuurcoachen? Meld je dan hieronder aan.

Na deze dag kan je één van onze andere trainingen volgen of de opleiding Magic of Nature Coach als je je verder wil ontwikkelen op professioneel vlak. 

Datum: 22 november 2019

Locatie: conferentiecentrum de Poort in Groesbeek. Een prachtige locatie temidden van de bossen. 
Tijd: van 10.00-17.00 uur.
Prijs: de investering voor deze dag is € 125,- excl 21 % BTW.

Magic Monday Mail

Wil je wekelijks inspiratie in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor de Magic Monday Mail. Elke week ontvang je dan op maandag een mail vol inspiratie, krachtdier van de week en links naar leuke artikelen.