Introductieworkshop Natuurcoaching


Wil je graag kennismaken met natuurcoaching en wil je ervaren of natuurcoaching ook past in jouw coachpraktijk? Dan is deze dag voor jou!

 

Stap op deze dag uit je vaste ritmes en gewoontes en tune weer in op het ritme van de aarde. Door je omgeving met zachte ogen te zien, de bomen en dieren als mede bewoners van de planeet, ervaar je als vanzelf dat we allemaal onderdeel zijn van het grote geheel. Alles wordt een spiegel en laat je zien wat je ten diepste al weet. Vanuit deze hartsverbinding met jezelf, de ander en de natuur ga je coachen en gecoacht worden. Je leert zo de basis van het natuurcoachen.

 

Je gaat ontdekken dat elke boom, elke steen, elk dier dat je tegenkomt je iets te vertellen heeft. De kunst is om het als coach te gaan gebruiken in het coachen. Een mooie vorm is het werken met het Krachtdierenspel. Deze komt dan ook gedurende de dag aan bod. 

Dus zin om op onderzoek uit te gaan en kennis te maken met de magie van natuurcoachen? Doe dan mee en schrijf je in!

Praktisch: de dag is bij conferentiecentrum de Poort te Nijmegen en duurt van 10.00 uur – 17.00 uur. De inverstering voor deze dag is € 125,- excl 21 % BTW.