Opleiding Magic of Nature Coach in Frankrijk


Van 13 t/m 20 oktober op een prachtig landgoed in de Morvan in Frankrijk

Merk je keer op keer hoe fijn het is om buiten in de natuur te zijn? Een gevoel van rust en er mogen zijn, overspoelt je. Stress en spanning vloeien letterlijk weg uit je lichaam, hoofd en geest. Opgeladen en verfrist ben je weer in staat om met een nieuwe blik naar je problemen te kijken en ze  op te lossen. Je bent weer verbonden met de natuur, jouw eigen innerlijke wijsheid en jouw intuïtie. Je weet weer wat te doen. De kracht van de natuur!

En hoe zou het zijn als jij jouw coaches dit ook kan bieden en meer? Dat jij jouw klanten op een magische wijze kan verbinden met de natuur en bovenal met hun eigen wijsheid doordat jij de tools in handen hebt om die ander bij zijn eigen wijsheid te brengen? Zou jij dat willen leren en zo een krachtige transformatie geven aan jouw coachpraktijk?

Ja? Doe dan mee met de opleiding Magic of Nature Coach in Frankrijk! 

Op een fantastische plek in de Morvan bieden de opleiding in één week aan, met een afrondingsdag in januari in Nederland. De locatie ademt in alles gastvrijheid, levenslust en plezier uit. Natuur, lekker bourgondisch eten, fijne mensen en heerlijke slaapplekken. Hier kom je tot rust! Genieten van het moois van Frankrijk en een boost geven aan jouw coachpraktijk door Magic of Nature Coach te worden, dat wil jij toch ook!

De opleiding Magic of Nature Coach is een opleiding waarin je leert je eigen innerlijke wijsheid te vertrouwen en jezelf te verbinden met eeuwenoude wijsheden en tradities in een hedendaagse coachvorm. Een vorm van coachen die jouw coachees pakken.

"Op het moment dat je de verbinding kan voelen met de natuur en dat alles één is en je durft los te laten en te vertrouwen in overgave, dan ontstaat er magie...!"
Sander Wisse

Het (weer) ervaren van de magie, is waar deze opleiding over gaat. Het maakt de sjamaan in jou wakker en verbind je zo met oude wijsheden en kennis en maakt deze voor jou en jouw coachees beschikbaar in het hier en nu. 
Praktisch en ervaringsgericht vanuit intuïtie en gevoel.

UITGANGSPUNTEN
 

Sjamanisme

We maken gebruik van oude kennis en werkwijzen uit het sjamanisme. Zo leer je werken met het medicijnwiel, de krachtdieren, edelstenen en de energie van bomen en krachtplekken.

Wat betekent de Buizerd op je pad? Welke boodschap heeft hij voor jouw coachee? Wat ervaart de coachee als hij in stilte plaats neemt onder een kastanjeboom? En hoe kan jij deze informatie als coach benutten om jouw coachee verder te helpen in zijn proces?

Wat is een medicijnwiel en hoe kan je het inzetten om jouw coachee op een diep innerlijk weten aan te spreken en zo zijn antwoorden naar boven te laten komen?

Leer werken met het Krachtdierenspel en ontvang jouw exemplaar met licentie.

Energiewerk

Versterk jouw energetisch, intuïtieve vaardigheden zoals healen, readen, visualisatie en energie opstellingen. Leer meer en meer onderscheid te maken tussen wat van jou is en wat van de ander, zodat je ook op het energetische vlak een open ruimte kan bewaren tussen jou, de coachee en de natuur.

Ontdek jouw talenten en kwaliteiten en hoe je jouw levensmissie vormgeeft. Door je eigen sprankel aan te zetten en te voeden, wordt je als een magneet voor coachees. 

Coaching

 • Professionele ontwikkeling
  Je leert praktische coachvaardigheden en je leert hoe je de ander kan ont-moeten in de verbinding met de natuur.
 • Persoonlijke ontwikkeling 
  Doordat je veel oefent met andere cursisten, leer je veel over jezelf en ben je in staat om vanuit jouw essentie en helderheid te leven en te coachen.
 • Intervisie
  Je hebt veel intervisie waardoor jouw coachvaardigheden nog meer groeien en eigen worden. Het is een versterking van jouw leerproces.

Eigen praktijk

Gedurende én na afloop van de opleiding ondersteunen we jou in het neerzetten en uitbouwen van jouw natuurcoachpraktijk. Dit doen we door focus te leggen op wat jou uniek maakt en op wat jou drijft om coach te zijn. 

Data
Zaterdag 13 t/m 20 oktober
Aankomst vanaf 17.00 uur. We starten met het diner en aansluitend een avondprogramma. Vertrek op 21 oktober om 10.00 uur, na het ontbijt. Afsluitende dag met certificaatuitreiking in januari in Nederland.

Locatie
Landgoed ‘l Huy Préau in de Morvan, Frankrijk.

Investering 
Voor deze exclusieve week voor professionals geldt nu betaal je nu € 2499,- exclusief 21 % BTW.

Voor deze investering krijg je:

 • de Opleiding Magic of Nature Coach in één week.
 • een afsluitende dag in januari met certificaatuitreiking in Nederland.
 • jouw exemplaar van het unieke Krachtdierenspel.
 • intervisie, supervisie, eindgesprek. Dit vindt plaats in Nederland.
 • begeleiding bij het maken van jouw eindverslag dat je schrijft over jouw proces en het uitvoeren van een coachtraject met een externe coachee.
 • overheerlijke voedzame en vegetarische maaltijden (alle maaltijden zijn inbegrepen, koffie en thee staat de hele tijd tot je beschikking).
 • overnachting op basis van een 1, 2 of 3 persoonskamer in het sfeervolle landhuis. 
 • een inspirerende locatie op een prachtige plek in de natuur van de Morvan in Frankrijk. Naast dat de opleiding Magic of Nature al een kado is, is de locatie een enorme toegevoegde waarde Je ontwikkelt je professionele vaardigheden als coach in een ontspannen, natuurlijke omgeving. Een week helemaal voor jou en jouw talenten als coach!

Opleidingseisen
Wat betreft niveau verwachten dat je beschikt over minimaal basiskennis van coaching, dat wil zeggen dat je elders een coachopleiding hebt gevolgd. Tijdens een intakegesprek kijken we of jij en de opleiding een match hebben.

Twee jaar na de opleiding tot intuïtief coach voelde ik de behoefte toenemen om weer een opleiding te doen in die richting. Een opleiding die mij weer een beetje verder uit met hoofd en in mijn gevoel zou brengen. Ik besloot de opleiding Magic of Nature Coach te volgen omdat ik Sander kende als docent en ik zeker wist dat hij mij verder zou kunnen helpen. Ik zou vast ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen. Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik. Linda en Sander, dank jullie wel!
Rob Stuurman
Life Coach bij NWO (daarvoor 20 jaar hoofd I&A)