Opleiding tot Magic of Nature Coach in Ierland


Ben je op zoek naar hoe jij het verschil kan maken in de wereld? Om anderen te helpen in het vinden van hun zin en doel van het leven en zo meer plezier, gezondheid en kracht te ervaren?

De opleiding tot Magic of Nature Coach combineert oude sjamanistische werkwijzen met hedendaagse coachvaardigheden om jou de tools te geven die je nodig hebt om jezelf te transformeren en zo een succesvolle carrière te starten in iets waar je hart vol van is.

Start deze zomer met jouw opleiding tot Magic of Nature Coach op een zeer inspirerende plek in Ierland! Voel de magie en verbind je moeiteloos met de natuur. 

In Ierland voel je als vanzelf de verbinding met moeder aarde, de natuur, de dieren, de stenen de mensen en jezelf in het prachtige Ierse natuur. Land van druïden, kabouters en elfen. De magie is voelbaar in elke stap die je er zet.

Ga mee en start deze zomer met de opleiding tot Magic of Nature Coach!

 

De opleiding tot Magic of Nature Coach in het kort:
 • Een intensieve variant van de Opleiding Magic of Nature Coach Nederland. In 1 week op een fantastische plek alle lessen.
 • Leer de diepere connectie met de natuur te activeren voor jezelf en voor jouw cliënten.
 • Ontdekken van jouw talenten, kwaliteiten en hoe je jouw levensmissie vormgeeft
 • Persoonlijke ontwikkeling; doordat cursisten veel oefenen met elkaar, leer je veel over jezelf en ben je beter in staat om vanuit jouw essentie en helderheid te keven en te coachen.
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Professionele ontwikkeling; je leert praktische coachvaardigheden  en je leert hoe je de ander kan ont-moeten in de verbinding met de natuur.
 • Leer werken met het Krachtdierenspel en ontvang jouw licentie.
 • Praktische werkvormen, o.a. werken met familie/ energie opstellingen, het medicijnwiel, krachtdieren, boodschappen van bomen, energie van krachtplekken, etc.
 • Energetisch intuïtieve vaardigheden versterken. Te weten healen, readen, visualisatie en energie opstellingen.
 • Begeleiding in het opzetten van jouw eigen Natuur Coach praktijk.
 • Gedurende en na afloop van de opleiding blijven we je ondersteunen in het neerzetten van jouw coachpraktijk.
 • Veel intervisie waardoor jouw coachvaardigheden nog meer groeien en eigen worden. Een versterking van jouw leerproces.
"Vanaf dag één was er warmte en liefde recht vanuit het hart. Deze ingrediënten, acceptatie, warmte en liefde, waren voor mij dé basis om met mijn eigen vraag aan de slag te gaan. De oefeningen, de stilte en de ruimte om in verbinding met de natuur eigen ervaringen op te doen, maakte dat ik het denken wat kon loslaten en er ruimte kwam voor voelen. "

Uniek is dat je tijdens deze opleidingsdagen in Ierland ook je kinderen mee kan nemen. Voor de kinderen is er een kinderprogramma, waardoor ook zij op een speelse wijze de verbinding met de natuur gaan verdiepen.

Naast dat het samen ontdekken, verwonderen en genieten is, leer je elkaar op een dieper, wezenlijk niveau kennen. Je krijgt ook handvatten aangereikt voor de begeleiding van jouw wijze, gevoelige, creatieve en intuïtieve kind.

Je kunt overigens aan de training deelnemen met of zonder kinderen. Juist de dynamiek tussen iedereen die op het landgoed is, maakt het zo'n waardevolle ervaring. Tenslotte zijn kinderen hele heldere spiegels. Lees hier meer over in ons blog over Kinderen van nu.

Er is plaats voor maximaal 8 volwassenen en 8 kinderen. We kiezen voor kleine groepen, om iedereen genoeg persoonlijke aandacht te geven. Dus wil je graag mee, meld je dan snel aan!

Inhoud

In deze acht dagen staat jouw verbinding met de natuur centraal.

Hoe maak je verbinding met de natuur? Hoe communiceer jij met alles wat daarin leeft en groeit? En hoor jij ook wat de natuur te vertellen heeft? Kan je door aanwezig te zijn op intuïtieve wijze waarnemen wat de natuur te vertellen heeft? Evenzo ga je bij jezelf ontdekken wat deze communicatie kan vertroebelen. Wat komt er tussen? En durf je te vertrouwen op je intuïtie?

Vanuit jouw verbinding ga je anderen begeleiden in het vinden van hun vragen en antwoorden. Je start deze week met een vraag en of een thema dat je bezighoudt en waar je graag meer inzicht in wil hebben. Alles in deze week is als een spiegel; de natuur, de plek, de dieren en de mensen. Je wordt uitgedaagd, geprikkeld en gestimuleerd om jouw vraag aan alle kanten te doorleven en eigen te maken. Je verzamelt zo antwoorden en inzichten. Diep van binnen weet je weer wat je te doen hebt en wat dus de volgende stappen zijn.

In de ochtend hebben we les, daarna lunch en lange pauze en in de namiddag weer les. Woensdagochtend is er een vroege wandeling en een avondprogramma, de rest van de dag kun je vrij besteden.

Voor de kinderen is er een kinderprogramma. Deze volgt dezelfde tijden als het programma voor volwassenen. Belangrijke elementen uit dit programma zijn de verbinding met jezelf en de natuur herontdekken door spelen, ontdekken creatief en intuïtief bezig te zijn.

Ingrediënten:
Sjamanisme, energiewerk, krachtdieren, familie- en energieopstellingen, edelstenen, liefde, intuïtie en de natuur, creatieve werkvormen, humor, plezier en verbinding.

Kinderprogramma

Ook in het kinderprogramma gaat het over het ervaren van de verbinding met de natuur. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het prachtige landgoed; het bos, het beekje, het huis. Hutten bouwen, creatief bezig zijn (knutselen, mandala's in de natuur maken, dreamcatchers, labyrinth, krachtdieren, etc), meehelpen in de moestuin, het kan allemaal. Er is veel ruimte voor inbreng van ideeën van de kinderen. Zo organiseerden zij bijvoorbeeld in vorige jaren een picknick en een spelletjesavond voor iedereen die er was; kinderen en volwassenen samen.

Kom spelen en ontdekken in de kinderweek!

Lijkt deze training je geweldig voor jou en je kind(eren)? Meld je dan snel aan. Er zijn 8 plekken voor volwassenen en 8 voor kinderen. We willen iedereen genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven, vandaar dat we werken in kleine groepen.

Praktisch

Wij kunnen je helpen bij de praktische kant om bij Letterdyfe House te komen. Vraag ons gerust. Wij hebben alles al een keer uitgezocht.

Routebeschrijving
Er zijn verschillende manieren om naar Letterdyfe House te komen. Je kan kiezen om met het vliegtuig te gaan. Je vliegt dan op Dublin. Dit kan vanaf Schiphol en vanaf Eindhoven. Vanaf Dublin Airport is er een busverbinding naar Clifden; een plaatsje in de buurt. En dan het laatste stuk met de taxi.

Je kan ook een auto huren op het vliegveld. Een goede site hiervoor is rentalcars.com Vanaf Dublin is het een 3 uur rijden naar Letterdyfe House.

Met de boot kan je ook naar Ierland. Ook hier zijn verschillende opties. Je kan met de boot vanuit Nederland naar Engeland en dan nog een boot om naar Ierland te gaan. Of je gaat via de kanaaltunnel naar Engeland en daarna met een boot over de Ierse zee naar Ierland. Óf vanuit Noord-Frankrijk met een rechtstreekse boot naar Ierland.

Voor routebeschrijving kijk op Google maps.

Data en Locatie

We verblijven op het idyllische landgoed Letterdyfe House in Connemara, met een prachtige tuin en uitzicht op de oceaan. Het huis is gelegen aan een baai, je loopt zo het strand op. In de grote tuin staan meer dan 200 soorten bomen en er stroomt een beekje, waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Er is een moestuin, kippetjes en zelfs een dassenburcht. Het huis heeft een authentieke uitstraling. Er is een open haard, ligbad, bibliotheek met spelletjes en tafeltennis en allerlei plekjes om te ontdekken. Je voelt je er gelijk thuis. Een magische plek, een magische training.

Je overnacht in een (gedeelde) kamer. Wil je liever in een tentje slapen? Dat kan. Je kan zelf een mooie plekje in de bostuin uitzoeken.

Data:
De week is van zaterdag 21 juli t/m 28 juli 2018 en op 23 september is de afsluitende dag. Tussen het einde van de zomerweek en de afsluitende dag coach je iemand uit jouw omgeving en maak je een eindverslag.

Open dag
Ook zo benieuwd naar de opleiding Magic of Nature coach? Op 25 februari hebben we een open dag. Van 13.00 tot 16.00 uur in Groenekan. Volg een gratis les, bekijk het Krachtdierenspel, ontmoet ons en stel je vragen. Ook vertellen we over de opleiding in Ierland. Graag van tevoren aanmelden. Je bent van harte welkom!

Prijs

De opleiding tot Magic of Nature Coach in Ierland kost je een investering van € 2500,- inclusief 21 %  BTW. Dit is inclusief een exemplaar van het Krachtdierenspel en licentie, alle maaltijden en overnachten. 

Tot 1 maart 2018 is er een vroegboekactie. Betaal tot die tijd € 2250,- incl. BTW. Je kinderen zijn van harte welkom om deze week mee te doen. Wij zorgen voor een kinderprogramma, zodat jij jouw handen vrij hebt om deel te nemen en toch met je kinderen op pad te zijn. Een mooie ervaring voor jullie! Kinderen van 3 tm 7 jaar betalen € 545,- voor deze week. Kinderen vanaf 8 jaar betalen € 625,-

Meld je snel aan, want er is maar plaats voor 8 deelnemers.