Opleiding Magic of Nature Coach in Ierland


Ben je op zoek naar hoe jij het verschil kan maken in de wereld? Om anderen te helpen in het vinden van hun zin en doel van het leven en zo meer plezier, gezondheid en kracht te ervaren?

De opleiding tot Magic of Nature Coach combineert oude sjamanistische werkwijzen met hedendaagse coachvaardigheden om jou de tools te geven die je nodig hebt om jezelf te transformeren en zo een succesvolle carrière te starten in iets waar je hart vol van is.

Volg deze zomer de opleiding Magic of Nature Coach op een zeer inspirerende plek in Ierland! Voel de magie en verbind je moeiteloos met de natuur. 

In Ierland voel je als vanzelf de verbinding met moeder aarde, de natuur, dieren, stenen, mensen en jezelf. De natuur is er prachtig en authentiek. Land van druïden, kabouters en elfen. De magie is voelbaar in elke stap die je er zet.

Meld je aan en start deze zomer met de opleiding tot Magic of Nature Coach!

 

De opleiding Magic of Nature Coach in het kort:
 • Een intensieve variant van de Opleiding Magic of Nature Coach Nederland. In 1 week op een fantastische plek alle lessen.
 • Leer de diepere connectie met de natuur te activeren voor jezelf en voor jouw cliënten.
 • Ontdekken van jouw talenten, kwaliteiten en hoe je jouw levensmissie vormgeeft
 • Persoonlijke ontwikkeling; doordat je veel oefent met andere cursisten, leer je veel over jezelf en ben je beter in staat om vanuit jouw essentie en helderheid te leven en te coachen.
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Professionele ontwikkeling; je leert praktische coachvaardigheden  en je leert hoe je de ander kan ont-moeten in de verbinding met de natuur.
 • Leer werken met het Krachtdierenspel en ontvang jouw licentie.
 • Praktische werkvormen, o.a. werken met familie/ energie opstellingen, het medicijnwiel, krachtdieren, boodschappen van bomen, energie van krachtplekken, etc.
 • Energetisch intuïtieve vaardigheden versterken: healen, readen, visualisatie en energie opstellingen.
 • Begeleiding in het opzetten van jouw eigen Natuur Coach praktijk.
 • Gedurende én na afloop van de opleiding blijven we je ondersteunen in het neerzetten van jouw coachpraktijk.
 • Veel intervisie waardoor jouw coachvaardigheden nog meer groeien en eigen worden. Een versterking van jouw leerproces.
"Vanaf dag één was er warmte en liefde recht vanuit het hart. Deze ingrediënten, acceptatie, warmte en liefde, waren voor mij dé basis om met mijn eigen vraag aan de slag te gaan. De oefeningen, de stilte en de ruimte om in verbinding met de natuur eigen ervaringen op te doen, maakte dat ik het denken wat kon loslaten en er ruimte kwam voor voelen. "

Kindercursus
Uniek is dat je tijdens deze opleidingsdagen in Ierland ook je kinderen mee kan nemen. Er is een speciale kindercursus Natuur Avontuur. Kinderen leren meer over zichzelf én de natuur. Vooral voor kinderen die veel voelen, weten, zien en ervaren is de cursus in Ierland een echte aanrader!

Je kunt overigens de opleiding volgen met of zonder kinderen. Juist de dynamiek tussen iedereen die op het landgoed is, maakt het zo’n waardevolle ervaring. Tenslotte zijn kinderen hele heldere spiegels. Lees hier meer over in ons blog over Kinderen van nu.

Er is plaats voor maximaal 8 volwassenen en 8 kinderen. We kiezen voor kleine groepen, zodat we iedereen genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven. Dus wil je graag mee, meld je dan snel aan!

In deze acht dagen word je Magic of Nature Coach.

Hoe maak je verbinding met de natuur? Hoe communiceer jij met alles wat daarin leeft en groeit? En hoor jij ook wat de natuur te vertellen heeft? Kan je door aanwezig te zijn op intuïtieve wijze waarnemen wat de natuur te vertellen heeft? Evenzo ga je bij jezelf ontdekken wat deze communicatie kan vertroebelen. Wat komt er tussen? En durf je te vertrouwen op je intuïtie?

Vanuit jouw verbinding ga je anderen begeleiden in het vinden van hun vragen en antwoorden. Je start deze week met een vraag en of een thema dat je bezighoudt en waar je graag meer inzicht in wil hebben. Alles in deze week is als een spiegel; de natuur, de plek, de dieren en de mensen. Je wordt uitgedaagd, geprikkeld en gestimuleerd om jouw vraag aan alle kanten te doorleven en eigen te maken. Je verzamelt zo antwoorden en inzichten. Diep van binnen weet je weer wat je te doen hebt en wat dus de volgende stappen zijn.

In de ochtend hebben we les, daarna lunch en lange pauze en in de namiddag weer les. Woensdagochtend is er een vroege wandeling en een avondprogramma, de rest van de dag kun je vrij besteden.

Voor de kinderen is er de cursus Natuur Avontuur: zie Kindercursus.

Ingrediënten:
Sjamanisme, energiewerk, krachtdieren, familie- en energieopstellingen, edelstenen, liefde, intuïtie en de natuur, creatieve werkvormen, humor, plezier en verbinding.

Kindercursus Natuur Avontuur

Uniek is dat je tijdens deze opleidingsdagen in Ierland ook je kinderen mee kan nemen. Er is een speciale kindercursus Natuur Avontuur. Kinderen leren meer over zichzelf én de natuur. 

We gaan vanalles ontdekken. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het prachtige landgoed; het bos, het beekje, het huis. Hutten bouwen, creatief bezig zijn (knutselen, mandala’s in de natuur maken, dreamcatchers, labyrinth, krachtdieren, etc), meehelpen in de moestuin, het kan allemaal. Er is veel ruimte voor inbreng van ideeën van de kinderen. Zo organiseerden de kinderen bijvoorbeeld een picknick en een spelletjesavond voor de groep kinderen en volwassenen.

Vooral voor kinderen die veel voelen, weten, zien en ervaren is de cursus in Ierland een echte aanrader!

Lijkt deze cursus je geweldig voor jouw kind(eren)? Ga mee op Natuur Avontuur! Meld je snel aan.  

We verblijven op het idyllische landgoed Letterdyfe House in Connemara, met een prachtige tuin en uitzicht op de oceaan. Het huis is gelegen aan een baai, je loopt zo het strand op. In de grote tuin staan meer dan 200 soorten bomen en er stroomt een beekje, waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Er is een moestuin, kippetjes en zelfs een dassenburcht. Het huis heeft een authentieke uitstraling. Er is een open haard, ligbad, bibliotheek met spelletjes en tafeltennis en allerlei plekjes om te ontdekken. Je voelt je er gelijk thuis. Een magische plek.

Je overnacht in een (gedeelde) kamer. Wil je liever in een tentje slapen? Dat kan. Je kan zelf een mooi plekje in de bostuin uitzoeken.

Locatie afsluitdag
De afsluitende dag vindt plaats in Nederland, Sint Oedenrode. Het is op een prachtig terrein met safaritent, gelegen bij het bos.

Data:
De intensive is van zaterdag 21 juli t/m 28 juli 2018 en op 23 september is de afsluitende dag met certificaatuitreiking. Tussen het einde van de week in Ierland en de afsluitende dag voer je een coachingstraject uit met iemand uit jouw omgeving en maak je een eindverslag.

Open dag
Ben je benieuwd naar de opleiding Magic of Nature Coach in Ierland? Op 17 mei hebben we een open dag. Van 19.00 tot 21.00 uur in Groenekan, hof van Barlo. Volg een gratis les, bekijk het Krachtdierenspel, ontmoet ons en stel je vragen. Graag van tevoren aanmelden. Je bent van harte welkom!

Wij kunnen je helpen bij de praktische kant om bij Letterdyfe House te komen. Vraag ons gerust. Wij hebben alles al een keer uitgezocht.

Routebeschrijving
Er zijn verschillende manieren om naar Letterdyfe House te komen. Je kan kiezen om met het vliegtuig te gaan. Je vliegt dan op Dublin. Dit kan vanaf Schiphol en vanaf Eindhoven. Vanaf Dublin Airport is er een busverbinding naar Clifden; een plaatsje in de buurt. En dan het laatste stuk met de taxi.

Je kan ook een auto huren op het vliegveld. Een goede site hiervoor is rentalcars.com Vanaf Dublin is het een 3 uur rijden naar Letterdyfe House.

Met de boot kan je ook naar Ierland. Ook hier zijn verschillende opties. Je kan met de boot vanuit Nederland naar Engeland en dan nog een boot om naar Ierland te gaan. Of je gaat via de kanaaltunnel naar Engeland en daarna met een boot over de Ierse zee naar Ierland. Óf vanuit Noord-Frankrijk met een rechtstreekse boot naar Ierland.

Voor routebeschrijving kijk op Google maps.

De investering in de intensive opleiding Magic of Nature Coach in Ierland is € 2500,- inclusief 21 %  BTW. 
Dit is inclusief:

 • de intensive week in Ierland van 21 t/m 28 juli
 • alle heerlijke maaltijden
 • overnachtingen in een gedeelde 2 persoonskamer of in je eigen tentje
 • afsluitende dag op 23 september in Sint Oedenrode
 • jouw exemplaar van het Krachtdierenspel en licentie
 • intervisie
 • supervisie

Kinderen
Kinderen van 3 t/m 7 jaar betalen € 545,-  
Kinderen vanaf 8 jaar betalen € 625,-

Meld je snel aan, want er is maar plaats voor 8 deelnemers. 

Feestactie ivm 11 jarig bestaan: de gehele maand mei krijg je 11 % korting op al onze activiteiten!