Ondernemers Cirkel


Al een tijd hadden we het idee om een netwerk op te zetten van Magic of Nature coaches en Healers with Nature die verder gaat dan alleen een vermelding op onze website. Het is zover! We hebben nu de Ondernemers Cirkel voor jou om je te inspireren en te ondersteunen! Onze missie is namelijk dat er meer natuurcoaches -en healers hun vak gaan uitoefenen en daar ook een goed inkomen mee verdienen.

Vind je ondernemen lastig?
Dat snappen we! We weten als geen ander hoe lastig het is om de switch in jezelf te maken van coach & healer (iets wat je zo vanuit je hart doet) naar ondernemer (jezelf te ‘moeten verkopen’). Vaak voelt het alsof deze twee elkaar bijten. Twijfel slaat toe en je vraagt je af: 

  • Doe ik het goed? Ben ik wel een goede coach of healer?
  • Moet ik niet meer doen?
  • Moet ik het anders doen? Maar hoe dan?
  • Hoe kom ik aan klanten?
  • Mag ik geld vragen voor mijn diensten? En hoeveel dan? 
  • Ik ben vaak alleen bezig en zou graag met collega’s willen sparren en delen.

En weg is het vertrouwen… Maar dit kan anders!

Stap in de Ondernemers Cirkel!
Wij delen met veel liefde onze kennis en kunde met zoveel mogelijk afgestudeerde Magic of Nature coaches en Healers with Nature, zodat we samen gaan werken aan het bouwen van mooie en bloeiende coach & healing praktijken.

We nodigen je uit om samen met ons in een halfjaar traject te stappen, waarin we tweewekelijks via zoom samenkomen. Op deze momenten is er ruimte om: 

  • met elkaar te delen wat goed gaat
  • wat niet goed gaat
  • waar je tegenaan loopt en wat je dwarszit
  • Ook een moment om successen te vieren en angsten te delen

Huiswerkopdrachten en buddy
Tussen de sessies door werken we aan onze doelen door middel van huiswerkopdrachten. Zo blijf je ook in de tussenliggende periode uitgedaagd en geïnspireerd. Om het proces met elkaar te verstevigen en een optimal support systeem op gang te brengen, maak je gebruik van een buddy. Dat is iemand uit de Ondernemers Cirkel waar je samen als een maatje mee optrekt en wat ervoor zorgt dat je elkaar ondersteunt in het proces. Natuurlijk kan je ook aan de andere deelnemers en aan ons je (hul)vragen stellen. Een ideale backup dus!

Combinatie van Doen en Intuïtie
Naast het praktisch ‘doen‘, gaan we uiteraard ook vanuit intuïtie en energiewerk vormgeven aan je eigen bedrijf. Elke sessie starten we met een aankomstmeditatie en indien nodig volgen daar nog vervolgoefeningen of meditaties op. Er is ruimte om te delen en natuurlijk voor jouw eigen inbreng met wensen en verlangens! Wij helpen je daarbij en samen met de groep vormen we zo een krachtige Ondernemers Cirkel!

Een geweldige kans om jouw praktijk een enorme boost te geven!

Doe je mee?

Data
De bijeenkomsten zijn op woensdag van 10.00 uur tot 11.30 uur. We starten op 19 april. Ze zijn via Zoom te volgen.

Aanmelden
Geef je je nu op? Dan geldt een speciale prijs van € 97,- exclusief 21 % BTW per maand.
We willen de groep niet te groot maken, omdat we iedereen voldoende aandacht willen geven. Hierdoor is er plek voor maximaal 10 deelnemers. Deelname is voor in ieder geval een half jaar, langer mag uiteraard.
Meedoen? Stuur dan een mail naar info@lovingnature.nl