Coaching


Coaching

Kom in beweging in de natuur en zorg voor een onomkeerbare verandering in je leven.

Herken je dat het leven soms leeg voelt en niet vervullend genoeg? Je doet wat je moet doen, maar de sprankel is eruit. Je zou het allemaal wel anders willen doen, maar wát dan en hoe? Het besef dat het anders moet, wordt sterker. De roep vanuit je ziel krachtiger. Wanneer stap je uit je comfortzone en ga je jouw levenspad bewandelen? Het is tijd voor een coachgesprek!

De natuur als krachtbron en spiegel
Tijdens een sessie in de natuur ga  je weer voelen wat voor jou van wezenlijk belang is. Je ervaart wat jij de wereld te bieden hebt en wat jouw levensmissie is. Als je voelt en contact maakt met jouw intuïtie, heb je richting en een koers om jouw leven richting te geven.

Ik ga ervan uit dat jij ten diepste zelf weet wat je te doen hebt. Door de drukte van alledag ben je het contact met jouw innerlijke wijsheid kwijtgeraakt. Samen met de natuur ga je weer ontdekken wie jij bent en wat voor jou van belang is. Alle antwoorden zitten in jou.

Tijd om vandaag nog te gaan luisteren naar de call van jouw spirit!

Traject
Mijn begeleiding is intens en diepgaand, daarom coach ik bij voorkeur in dagdelen. Doordat je genoeg tijd neemt voor een coaching, kan je gemakkelijker de verbinding met de natuur ervaren en heb je de ruimte om te doorvoelen en te integreren.

Een traject wordt helemaal op maat gemaakt voor jou. Meestal bestaat een traject uit 4 dagdelen van ongeveer 2 tot 2,5 uur. In overleg kunnen het meer of minder dagdelen zijn of kortere sessies. Losse sessies zijn eventueel ook mogelijk.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op om kennis te maken en samen te overleggen wat voor jou het beste past.

Tarief
Het tarief is € 100,00 per uur incl. 21 % BTW. Voor trajecten hanteren we op maat gemaakte tarieven.
Zakelijke tarieven zijn op aanvraag.

Locatie
Coaching vind meestal plaats in het Mastbos in Breda. Mocht voor jou een andere plek beter passen, dan is dat bespreekbaar.

Online coaching
Coaching is ook mogelijk online. Dit gaat via Zoom of Skype of telefoon. Tarief hiervoor is € 100,- per uur incl. 21 % BTW.

Sander Wisse.