Coaching


Herken je dat het leven soms leeg voelt en niet vervullend genoeg? Je doet wat je moet doen, maar de sprankel is eruit. Je zou het allemaal wel anders willen doen, maar wat dan en hoe? Het besef dat het anders moet, wordt sterker. De roep vanuit je ziel krachtiger. Wanneer stap je uit je comfortzone en ga je jouw levenspad bewandelen? Het is tijd voor een coachgesprek!

Tijdens een sessie buiten in de natuur ga  je weer voelen wat voor jou van wezenlijk belang is. Je ervaart wat jij de wereld te bieden hebt en wat jouw levensmissie is. Als je gaat voelen en contact maakt met jouw intuïtie, geeft het richting en biedt je een koers om jouw leven vorm te geven.

In mijn sessies ga ik ervanuit dat jij ten diepste zelf weet wat je te doen hebt, welke keuze je te maken hebt en hoe je daar vorm aan gaat geven. Je bent echter het contact met jouw innerlijke wijsheid kwijtgeraakt. Samen met de natuur help ik je om jouw oorspronkelijke verbinding met de natuur en de aarde te maken en weer contact te maken met jouw eigen wijsheid. Je maakt weer contact met jouw levensmissie en weet wat jouw talenten en kwaliteiten zijn en wat jij de wereld te bieden hebt.

Tijd om vandaag nog te gaan luisteren naar de call van jouw spirit!

Na afloop van jouw coachingstraject

  • weet je wat jouw levensmissie is en volg je deze.
  • leef je jouw passies en talenten.
  • ken je jouw valkuilen en overtuigingen.
  • zet je jouw gevoeligheid en intuïtie in om je dromen te verwezenlijken en anderen te begeleiden.
  • heb je inzicht in oorzaken van jouw (fysieke) klachten.
  • geef je jouw leven vorm vanuit lichtheid.
  • volg je je hart in plaats van je hoofd.

Dus wil jij dit ook, neem dan contact met mij op!

Wil je weer gaan leven vanuit verbinding met Spirit, vanuit jouw weten en jouw intuïtie?

Maak dan een afspraak voor een coachtraject.

Praktisch
Mijn begeleiding is intens en diepgaand, daarom coach ik in dagdelen. Doordat je je genoeg tijd neemt voor een coaching, kan je gemakkelijker de verbinding met de natuur ervaren en heb je de ruimte om te doorvoelen en te integreren. Een traject bestaat meestal uit 4 dagdelen. In overleg kunnen dit meer of minder dagdelen worden. Een dagdeel is ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Losse sessies zijn ook mogelijk. Ik reken € 100,00 per uur incl. 21 % BTW. Voor trajecten hanteer ik op maat gemaakte tarieven. Zakelijke tarieven zijn op aanvraag.