Coaching


Coaching

Kom in beweging in de natuur en zorg voor een onomkeerbare verandering in je leven.

Merk je dat je overspoelt raakt? Dat alles te veel is? Misschien wel omdat je al tijden voelt dat het anders kan en moet. Ergens ben je vastgelopen in oude patronen en manieren. Je houdt jezelf voor dat je nog even vol moet houden, nog even doorzetten en dan…

En ja en dan wat? Komt dan het grote geluk? Of blijf je door rennen en vliegen?

Tijd voor herbezinning en een reset

Ik, Sander, begeleid je graag om vanuit jouw kern te gaan leven, om de drie belangrijkste vragen in je leven te beantwoorden. Namelijk: wie ben ik? Wat wil ik? En hoe ga ik dat doen?

In een op maat gemaakt traject begeleid ik je in het vinden van jouw antwoorden op deze 3 vragen. Na afloop weet je wie je wezenlijk bent, wat je wilt doen en hoe je dat gaat verwezenlijken!

Deze intense trajecten beslaan in de regel een periode van een half jaar en zorgen voor een blijvende transformatie. 

Reactie van Loes:
“Toen ik laatst voor een lastige uitdaging stond, voelde hoe jij in energie bij mij was. Het voelde alsof jij zei:”je kan het!”. En dat voelde zo oprecht en zo ondersteunend dat ik de uitdaging vol zelfvertrouwen aan ging”

Wil je die steun ook ervaren? Voel je nu dat het groeitraject voor jou bestemd is, neem dan snel contact met mij op!

 

Jouw Groeitraject:
De verandering die je wilt, vraagt tijd, aandacht en een intensieve begeleiding. Dit houdt naast onze gezamenlijke momenten in dat ik je ook meeneem in mijn energie en steeds in afstemming ben. M.a.w. we hebben een lijntje lopen gedurende het traject. In jouw Groeitraject zal ik daarom ook steeds via whatsapp of mail bereikbaar zijn om kort te schakelen, zodat je de steun krijgt die je dan nodig hebt. Ik zal indien nodig ook met jou contact opnemen als ik voel dat het nodig is. Je moet het zelf doen, maar niet alleen

Mijn begeleiding is intens en diepgaand, daarom coach ik bij voorkeur in dagdelen. Doordat je genoeg tijd neemt voor een coaching, kan je gemakkelijker de verbinding met de natuur ervaren en heb je de ruimte om te doorvoelen en te integreren.

Een traject wordt helemaal op maat gemaakt voor jou. 

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op om kennis te maken en samen te overleggen wat voor jou het beste past.

 

Tarief
Het tarief is € 100,00 per uur incl. 21 % BTW. Voor trajecten hanteren we op maat gemaakte tarieven.
Zakelijke tarieven zijn op aanvraag.

Locatie
Coaching vind meestal plaats in het Mastbos in Breda. Mocht voor jou een andere plek beter passen, dan is dat bespreekbaar.

Online coaching
Coaching is ook mogelijk online. Dit gaat via Zoom of telefoon. Tarief hiervoor is € 100,- per uur incl. 21 % BTW.