Ardennen


Natuurweekend in de Ardennen

Natuurweekend in de Ardennen!

8 t/m 10 september, voor jong en oud.
 
Een natuurweekend voor jong en oud! Je kan als ouder met je kinderen komen. Het is van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 13.  00 uur. Op een prachtige natuurcamping in de Belgische Ardennen, bij de grens met Luxemburg.

Op de camping stroomt een idyllisch riviertje, er is bos, heuvels, rust, ruimte en frisse lucht. Kinderen kunnen heerlijk in de rivier spelen en het bos, we gaan een vuurtje maken, broodjes bakken, wandelen en vooral: Zijn in de natuur.
 
Het programma laten we min of meer ontstaan en stemmen we af op de deelnemers. We zullen dingen samen doen met de kinderen en af en toe los van elkaar. Natuurlijk spelen ook de krachtdieren een rol! Een mooie manier om er heerlijk even tussenuit te gaan, op te laden en veel over jezelf en je kind te ontdekken. Je hoeft overigens niet met je kind te komen, het weekend staat open voor iedereen die interesse heeft en meer over zichzelf en de verbinding met de natuur wil ontdekken.
 
Prijs: € 300,- voor volwassenen. € 150,- euro voor kinderen t/m 12 jaar. Boven de 12 jaar: € 200,-
Je overnacht in je eigen tentje. De maaltijden zijn eenvoudig én voedzaam, we zullen veelal samen koken. Onze kinderen, Kian (8 jaar) en Aiden (5 jaar) gaan ook mee en zij hebben er al enorm veel zin in. Geef je snel op via info@lovingnature.nl en wij reserveren een plekje voor je! Tot dan!