De opleiding Magic of Nature Coach


Ontdek de Magic of Nature Coach in jou

DSC_0334 (2)

Verbind je met de natuur en jouw levensmissie en maak de wereld mooier

Merk je keer op keer hoe fijn het is om buiten in de natuur te zijn? Een gevoel van rust en er mogen zijn, overspoelt je. Stress en spanning vloeien letterlijk weg uit je lichaam, hoofd en geest. Opgeladen en verfrist ben je weer in staat om met een nieuwe blik naar je problemen te kijken en ze  op te lossen. Je bent weer verbonden met de natuur, jouw eigen innerlijke wijsheid en jouw intuïtie. Je weet weer wat te doen. De kracht van de natuur!

En hoe zou het zijn als jij jouw coaches dit ook kan bieden en meer? Dat jij jouw klanten op een magische wijze kan verbinden met de natuur en bovenal met hun eigen wijsheid doordat jij de tools in handen hebt om die ander bij zijn eigen wijsheid te brengen? Zou jij dat willen leren en zo een krachtige transformatie geven aan jouw coachpraktijk?

Ja? Meld je dan aan voor de opleiding Magic of Nature Coach!

De opleiding Magic of Nature Coach is een opleiding waarin je leert je eigen innerlijke wijsheid te vertrouwen en jezelf te verbinden met eeuwenoude wijsheden en tradities in een hedendaagse coachvorm. Een vorm van coachen die jouw coachees pakken.

 
Op het moment dat je de verbinding kan voelen met de natuur en dat alles één is en je durft los te laten en te vertrouwen in overgave, dan ontstaat er magie...!
Sander Wisse

Het (weer) ervaren van de magie, is waar deze opleiding over gaat. Het maakt de sjamaan in jou wakker en verbind je zo met oude wijsheden en kennis en maakt deze voor jou en jouw coachees beschikbaar in het hier en nu.

Praktisch en ervaringsgericht vanuit intuïtie en gevoel.

De magie van het ‘niet-weten’
Het is de kunst en magie van het ‘niet-weten’ en je hier aan over durven te geven. Als coach loop je een stukje mee in het leven van de ander. De coachee is verantwoordelijk voor zijn levenspad en beslissingen, de coach kijkt open, neutraal en liefdevol mee. Soms is coaching veel luisteren, volgen, soms confronteren en prikkelen. Het is altijd in verbinding en met respect voor de coachee. Vanuit de leervraag van de coachee ontstaat een proces, waarbij het van belang is dat je een open blik hebt en je laat verwonderen door wat er in het traject onstaat. De magie van het ‘niet-weten’ is de basis van de Opleiding Magic of Nature Coach. De natuur geeft je een overvloed aan antwoorden en spiegels als je bereid bent om je over te geven en te vertrouwen op de natuur en jouw gevoel. Zo ontstaan de mooiste coachings

Leervraag
We werken in de coachings met een leervraag; een positief geformuleerde vraag waar je het traject mee begint. Het is een vraag waarin een verlangen zit om iets te leren. Bijvoorbeeld: “ik wil leren om te gaan met mijn hooggevoeligheid”.

UITGANGSPUNTEN
 

Sjamanisme

We maken gebruik van oude kennis en werkwijzen uit het sjamanisme. Zo leer je werken met het medicijnwiel, de krachtdieren, edelstenen en de energie van bomen en krachtplekken.

Wat betekent de Buizerd op je pad? Welke boodschap heeft hij voor jouw coachee? Wat ervaart de coachee als hij in stilte plaats neemt onder een kastanjeboom? En hoe kan jij deze informatie als coach benutten om jouw coachee verder te helpen in zijn proces?

Wat is een medicijnwiel? Hoe kan je het inzetten om jouw coachee op een diep innerlijk weten aan te spreken en zo zijn antwoorden naar boven te laten komen?

Leer werken met het Krachtdierenspel en ontvang jouw exemplaar met licentie.

Energiewerk

Versterk jouw energetisch, intuïtieve vaardigheden zoals healen, readen, visualisatie en energie opstellingen. Leer onderscheid te maken tussen wat van jou is en wat van de ander, zodat je ook op het energetische vlak een open ruimte kan bewaren tussen jou, de coachee en de natuur.

Ontdek jouw talenten en kwaliteiten en hoe je jouw levensmissie vormgeeft. Door je eigen sprankel aan te zetten en te voeden, wordt je als een magneet voor coachees. 

Coaching

 • Professionele ontwikkeling
  Je leert praktische coachvaardigheden en je leert hoe je de ander kan ont-moeten in de verbinding met de natuur.
 • Persoonlijke ontwikkeling 
  Doordat je veel oefent met andere cursisten, leer je veel over jezelf en ben je in staat om vanuit jouw essentie en helderheid te leven en te coachen.
 • Intervisie
  Je hebt veel intervisie waardoor jouw coachvaardigheden nog meer groeien en eigen worden. Het is een versterking van jouw leerproces.

Eigen praktijk

Gedurende én na afloop van de opleiding ondersteunen we jou in het neerzetten en uitbouwen van jouw natuurcoachpraktijk. Dit doen we door focus te leggen op wat jou uniek maakt en op wat jou drijft om coach te zijn. 

Voel je dat je op een punt staat dat je anders naar jezelf en de wereld wil kijken? Dat je mensen op een andere manier wil begeleiden? Op een diepere, wezenlijke laag, in contact met wie jij in essentie bent? In verbinding met jezelf en Moeder Aarde? Voel je de call om het verschil te maken, bij te dragen aan een nieuwe wereld en anderen hierin te begeleiden?

Neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek of schrijf je in. We ontmoeten je graag.

It is time to change.

Data

Voorjaarsgroep 2020
De data zijn:

 • 19 en 20 maart
 • 23 en 24 april
 • 14 en 15 mei
 • 2 en 3 juli

Locatie
Het wordt gehouden op een prachtige locatie temidden van de bossen; Conferentieoord de Poort in Groesbeek (vlakbij Nijmegen).

Wat leer je?
De basis van de opleiding is het besef dat alles één is en dat we allemaal verbonden zijn met elkaar. Ervaar de oeroude verbinding die je als mens van nature hebt met de aarde; de diepere connectie. Vanuit respect naar alles wat leeft en het innerlijke weten dat alles heilig is. Alles wat je ontmoet in de natuur, elk dier dat je tegenkomt, is een spiegel van jezelf. Alles is een leraar. Alles heeft betekenis. Je ontmoet in de buitenwereld wat er in jouw binnenwereld is en visa versa.

Als coach leer je deze diepere connectie met de natuur te activeren om zo de coachee te begeleiden in zijn groeiproces. Door zelf te ervaren, verdiep je jouw verbinding en kan je de verschillende ingrediënten inzetten tijdens het coachen.

Naast deze diepe verbinding met de natuur staat ook het Krachtdierenspel centraal. Een unieke en liefdevolle tool voor het begeleiden van (innerlijke) kinderen. Na afloop van de opleiding ben je dus ook een gecertificeerd Krachtdierencoach.

Na afloop van de opleiding heb je de vaardigheden en de praktische tools eigen gemaakt waardoor je zelfstandig en op professionele wijze cliënten kan begeleiden in samenwerking met de natuur. We besteden ook aandacht aan het vormgeven van jouw coach-zijn. Je krijgt tips en trics mee voor het opzetten en laten groeien van jouw Natuur Coach praktijk. Samen met de overige tools en het praktisch karakter van de opleiding krijg jouw carrière als Natuur Coach een vliegende start en een solide basis. 

Prijs
De investering in jezelf als magic of Nature Coach en jouw persoonlijke ontwikkeling is: € 2475,- excl. 21 % BTW.
Heb je de training Krachtdierenspel al gevolgd, dan ontvang je een korting van € 150,-.  Je betaalt dan voor de opleiding € 2325,- excl. 21 % BTW. Heb je het Krachtdierenspel al gekocht, dan krijg je € 195,- korting. In dat geval betaal je € 2280,- excl. 21 % BTW.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Neem hiervoor contact met ons op.

De opleiding Magic of Nature Coach is inclusief:

 • 4 verbindende, ervaringsgerichte en inspirerende lesblokken van 2 dagen op een prachtige plek in de natuur.
 • Overnachting in eenvoudige maar mooie kamers middenin de natuur. Desgewenst is overnachten in een pipowagen of in je eigen camper, caravan of tentje ook mogelijk. Zo ben je nog dichterbij de natuur.
 • Heerlijke voedende maaltijden. Deze zijn zoveel mogelijk seizoensgebonden, lokaal en biologisch.
  Per blok is inbegrepen: lunches op beide dagen, diner op donderdag en ontbijt op vrijdag.
 • Begeleiding bij interne en externe coachingstrajecten.
 • Begeleiding bij het maken van jouw Eindverslag.
 • Coaching bij jouw Eindgesprek.
 • Jouw exemplaar van het unieke Krachtdierenspel.
 • Intervisie.
 • Supervisie.
 • Begeleiding in het opzetten en verder uitbouwen van jouw natuurcoachpraktijk. 
 • Ondersteuning ná de opleiding Magic of Nature Coach bij vragen over jouw natuurcoachpraktijk. Je wordt tevens gratis lid van de Loving Nature Community. Hierdoor krijg je regelmatig inspirerende mailings en krijg je korting op workshops, special events en coachings.

Opleidingseisen
Wat betreft jouw niveau verwachten dat je beschikt over minimaal basiskennis van coaching, dat wil zeggen dat je elders een coachopleiding hebt gevolgd. Tijdens een intakegesprek kijken we of jij en de opleiding een match hebben.

Twee jaar na de opleiding tot intuïtief coach voelde ik de behoefte toenemen om weer een opleiding te doen in die richting. Een opleiding die mij weer een beetje verder uit met hoofd en in mijn gevoel zou brengen. Ik besloot de opleiding Magic of Nature Coach te volgen omdat ik Sander kende als docent en ik zeker wist dat hij mij verder zou kunnen helpen. Ik zou vast ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen. Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik. Linda en Sander, dank jullie wel!
Rob Stuurman
Life Coach bij NWO (daarvoor 20 jaar hoofd I&A)

Reconnect with nature and yourself

Ontdek jouw levensmissie

Word Natuurcoach en help anderen

Ervaar de oeroude verbinding die je als mens van nature hebt met de aarde; de diepere connectie. Vanuit respect naar alles wat leeft en het innerlijke weten dat alles heilig is.

Leer hoe je deze diepere connectie met de natuur activeert voor het begeleiden van de coachee in zijn groeiproces.

Ontwikkel jouw intuïtie vertrouw op de taal van je hart en ziel. Ontdek zo hoe jij jouw levensmissie vorm geeft.

Ook jij bent een Hoeder van de Aarde. En dat is de opdracht in deze tijd. Onze werkelijke bestemming weer her-inneren. Hoeders van de Aarde zijn, is zorgen voor de aarde, de natuur en de mens vanuit liefde en licht.

Leer hoe je anderen begeleidt in de natuur en ontdek hierin jouw unieke manier van begeleiden. Een vorm die aansluit bij jouw uniek zijn.

En help zo jouw clienten hun eigen levensmissie, talenten, kwaliteiten en vaardigheden ontdekken.

Word de Magic of Nature Coach die anderen op een wezenlijke niveau ondersteunt bij hun transformatieprocessen.