Zet jouw stappen

Opleiding Magic of Nature; natuurcoaching vanuit een sjamanistisch grondhouding.

Ga met ons mee naar buiten het bos in! Ontdek, ervaar en leer wat het is om vanuit een diepe connectie met de natuur mensen te begeleiden in hun persoonlijke en of professionele ontwikkeling.

Door voor te doen, te ervaren en zelf te doen leer je snel om als coach spaceholder te zijn voor jouw klant. Jij creëert, voedt en ondersteunt de energie en zo ontstaat er ruimte. Ruimte voor jouw klant en de natuur om er te mogen zijn. De klant ziet zijn antwoorden weerspiegeld in de natuur. Zijn eigen wijs-heid is wakker geworden, zijn vertrouwen gegroeid.

Wil je ook graag leren om als professional vanuit die sjamanistisch grondhouding jouw klanten helpen te transformeren naar het mooiste wat ze maar kunnen zijn: zichzelf? Doe dan mee met onze unieke opleiding en wordt de natuurcoach die je ten diepste bent!

  • Wil je leren samenwerken met de natuur om jouw coachees te ondersteunen hun antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen?
  • Wil je op een professionele manier leren hoe je kan natuurcoachen, vanuit een diepgevoelde verbinding met de natuur? 
  • Ben je op zoek naar een krachtige manier van werken die aansluit bij wie jij ten diepste bent en vanuit die houding wil je ook de ander bereiken?
  • Wil je werken vanuit je intuïtie en op hartsniveau?


In de opleiding Magic of Nature Coach leer je hoe je als professional een stap opzij zet tijdens het coachproces, zodat de natuur haar werk kan doen. Tegelijkertijd vraagt het van jou als coach om volledig aanwezig te zijn in het hier en nu, zodat je ziet en weet wanneer je wél instapt en zo de ervaring verdiept en verrijkt voor jouw coachee. 

Uniek: sjamanisme & hedendaagse coaching
De opleiding is uniek omdat we een brug slaan tussen oude kennis en werkvormen van natuurvolkeren en sjamanen en hedendaagse coachvaardigheden en technieken. Je ontwikkelt jouw intuïtie en leert deze te gebruiken in het contact met de natuur en de coachee met als doel de coachee toegang te geven tot zijn wijsheid en eigen kracht. We gaan ervan uit dat iedereen namelijk zijn eigen antwoorden weet, maar daar soms niet bij kan. Daarnaast leer je werken met het Krachtdierenspel, energiewerk, systemisch werk en de spiegelende kracht van de natuur.  

Na afronding van de opleiding heb je een duidelijk beeld van wie jij bent als natuurcoach, wat jouw unieke talenten zijn waarmee je anderen begeleidt en welke doelgroep jij wil bedienen.

Coach en ondernemer zijn:
Naast dat we je begeleiden tot de unieke Magic of Nature Coach die in wezen in jou zit, willen we ook graag dat je succesvol bent in je coachpraktijk. We willen namelijk dat er meer krachtige Magic of Nature coaches komen die anderen helpen weer in hun kracht te komen en volop in hun licht gaan staan. Daar wordt de wereld namelijk een stuk mooier van. Dus hoe meer mensen hun eigen natuur weer liefhebben, hoe meer mensen de natuur weer liefhebben. Hier ondersteunen we je ook al in tijdens de opleiding en de ervaring leert dat na afronding deelnemers graag hierin blijvend ondersteunt worden.

Daarom kan je na afronding van de opleiding ook deelnemen aan de Ondernemers Cirkel. Dit is een laagdrempelig initiatie waarbij we met een groep afgestudeerd coaches en healers elkaar ondersteunen, inspireren en motiveren om naast coach ook ondernemer te zijn  op een manier die bij jou past!

 

Uitgangspunten

Coaching

Sjamanisme

Energiewerk

Eigen Bedrijf

Ervaringen deelnemers

"Wat een bijzondere reis is het weer geweest. Starten met de natuurcoaching was weer een heel mooi cadeautje voor mezelf. Persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling die hand in hand samen lopen door alle opleidingsdagen en tussen alle dagen door. Mezelf weer verrijken met voelen, in de natuur zijn en ontwikkelen. Ik kijk terug op een mooie reis die we samen hebben mogen lopen. Waarin ik van jullie mocht leren, meekijken en ervaren. Waarin ik weer een aantal thema’s van mezelf heb mogen aankijken, verdiepen, uitdiepen en doorvoelen. De levensmissie die steeds meer centraal komt te staan in mijn leven, het doorvoelen hiervan en kijken welke vorm deze mag hebben. Met volle aandacht deze steeds meer gaan leven. Stapje voor stapje dichterbij de bron. Dankjewel Sander en Linda voor de veilige omgeving waar we mochten zijn, oefenen, elkaar zien en samen deze reis mochten gaan en vooral de magic die we op heel veel momenten mochten voelen, ervaren en zien."
Wendy
Natuurcoach
Ik wilde ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen. Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik.
Linda en Sander, dank jullie wel!
Zelf merk ik dagelijks dat die vier maanden met de leervraag voor ogen, mijn leven heeft veranderd. Ik ben me bewuster van mijn eigen wensen en durf ernaar te luisteren, ik zie de reactie van de ander in zijn ogen en durf ernaar te vragen. Ik merk dat ik meer kan zijn, naast de ander, met de ander, in het geheel. Meer leven vanuit vertrouwen dan vanuit angst, meer ontspanning en innerlijke rust: precies de wensen waar ik de opleiding mee in ben gegaan.
Gratis training de Magie van NatuurcoachenSchrijf je nu in!

De Magie van Natuurcoachen

Wil je graag vaker buiten zijn en werken in de natuur? En anderen begeleiden in hun groeiprocessen? Een wezenlijke bijdrage leveren aan mens en natuur? Maak dan kennis met het prachtige vak van Natuurcoachen via deze inspirerende gratis training!