Zet jouw stappen

Opleiding Magic of Nature Coach ~ Ontdek de magie van natuurcoachen

Een unieke en professionele opleiding waarin je leert om met de kracht van de natuur te coachen op een spirituele en tegelijkertijd heel aardse manier. De opleiding combineert sjamanisme met hedendaagse coachvaardigheden.  

  • Wil je leren samenwerken met de natuur om jouw coachees te ondersteunen hun antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen?
  • Wil je op een professionele manier leren hoe je kan natuurcoachen, vanuit een diepgevoelde verbinding met de natuur? 
  • Ben je op zoek naar een krachtige manier van werken die aansluit bij wie jij ten diepste bent en vanuit die houding wil je ook de ander bereiken?
  • Wil je werken vanuit je intuïtie en op hartsniveau?

In de opleiding Magic of Nature Coach leer je hoe je als professional een stap opzij zet tijdens het coachproces, zodat de natuur haar werk kan doen. Tegelijkertijd vraagt het van jou als coach om volledig aanwezig te zijn in het hier en nu, zodat je ziet en weet wanneer je wél instapt en zo de ervaring verdiept en verrijkt voor jouw coachee. 

Uniek: sjamanisme & hedendaagse coaching
De opleiding is uniek omdat we een brug slaan tussen oude kennis en werkvormen van natuurvolkeren en sjamanen en hedendaagse coachvaardigheden en technieken. Je ontwikkelt jouw intuïtie en leert deze te gebruiken in het contact met de natuur en de coachee met als doel de coachee toegang te geven tot zijn wijsheid en eigen kracht. We gaan ervan uit dat iedereen namelijk zijn eigen antwoorden weet, maar daar soms niet bij kan. Daarnaast leer je werken met het Krachtdierenspel, energiewerk, systemisch werk en de spiegelende kracht van de natuur.  

Na afronding van de opleiding heb je een duidelijk beeld van wie jij bent als natuurcoach, wat jouw unieke talenten zijn waarmee je anderen begeleidt en welke doelgroep jij wil bedienen. 

 

Uitgangspunten

Coaching

Sjamanisme

Energiewerk

Eigen Bedrijf

Ervaringen deelnemers

Ik wilde ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen. Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik.
Linda en Sander, dank jullie wel!
Zelf merk ik dagelijks dat die vier maanden met de leervraag voor ogen, mijn leven heeft veranderd. Ik ben me bewuster van mijn eigen wensen en durf ernaar te luisteren, ik zie de reactie van de ander in zijn ogen en durf ernaar te vragen. Ik merk dat ik meer kan zijn, naast de ander, met de ander, in het geheel. Meer leven vanuit vertrouwen dan vanuit angst, meer ontspanning en innerlijke rust: precies de wensen waar ik de opleiding mee in ben gegaan.