Workshop Krachtdrum maken


Wil je altijd al jouw eigen sjamanendrum maken? Veel coaches en healers zijn je al voorgegaan en gebruiken hun drum nu tijdens het begeleiden van hun clienten. Wil jij dit ook?

Kom dan bij ons en maak jouw eigen drum, met jouw unieke geluid. We begeleiden je in jouw proces, met jouw intenties, dromen en wensen.

Een heerlijk verzorgd weekend met ons in de Vlaamse Ardennen! In een kleine groep waarin jij alle aandacht krijgt, ga je onder onze liefdevolle en deskundige begeleiding jouw eigen Krachtdrum maken!

Inhoud:
Het maken van een sjamanendrum is altijd een magisch en bijzonder proces. Samen met jou gaan we een proces in. Gedurende het proces wordt duidelijk wat voor moois de drum komt brengen. Wat er gedurende deze twee dagen gebeurt, hoort bij het maakproces.

De combinatie van de huid van het dier en het hout van de boom geeft al een indruk van wat er wil ontstaan. Maar uit het samenspel tussen drum en maker ontvouwt zich de healende kracht en het heilig doel van de drum.

De drum versterkt de healende krachten van de drummer en voegt zijn eigen kwaliteiten er aan toe. Keer op keer voel ik een dankbaarheid om dit proces te mogen begeleiden met de juiste energetische rituelen en kennis.

Great Spirit stelt alles in werking om dit moois via mij en jou, de bouwer, te manifesteren. Het moet zo zijn!

 

Dank voor het prachtige en gezellige weekend en wat hebben we allebei een mooie drum en stok mogen maken onder jullie bezielende begeleiding. Daar zijn we heel blij mee! 🙂
Corine
Praktisch:
De start is zaterdag 29 juni om 10.30 uur en op zondag 30 juni ronden we in de middag af (16.00 uur) en ga je opgeladen, vol inspiratie en met een prachtige Krachtdrum naar huis!
 
Er is ruimte voor 4 personen, dus wil jij hier één van zijn, wacht dan zeker niet te lang en meld je aan. Het weekend is inclusief alle materialen, maaltijden, overnachting in je tentje bij ons op een prachtige plek in de natuur van de Vlaamse Ardennen (Oudenaarde). We hebben ook een zeer eenvoudig ingerichte caravan staan. Wil je hierin overnachten? Geef dat dan even aan. 
 
Prijs € 400,- ex BTW.
 
 Meld je aan door een mail te sturen naar info@lovingnature.nl of neem contact op via 06-28036019
"We hebben het super fijn gehad, bij en met jullie!"
Stefan