Loving Nature Community


Weet jij wie je bent? En wat jouw talenten en kwaliteiten zijn? Wat jou uniek maakt en daarmee ook wat jij de wereld te bieden hebt? Heb je hierin al jouw vorm gevonden? En als je jezelf kent en je levensdoelen weet, hoe blijf je hier dan trouw aan in de waan van de dag? Hoe blijf je verbonden?

Voor iedereen die op bovenstaande vragen weleens nee antwoord, is de Loving Nature Community opgericht. Voor iedereen die met regelmaat in de valkuil stapt die we allemaal zo goed kennen: de angst het niet goed te doen, niet te voldoen en zo contact kwijt raakt met jezelf, je essentie en jouw levensmissie. En voor al jullie mooie lichtwerkers, hoeders van de aarde en healers is de community opgericht. Elkaar inspireren, voeden en ondersteunen.

Belangrijkste doel van de community is dat jij jezelf blijft uitdagen, inspireren en je een laagdrempelig manier hebt om jezelf te laten coachen, even te sparren dan wel supervisie te krijgen en zo jezelf als mens en als professional blijft ontwikkelen. Een gemeenschap die elkaar vooral offline wil inspireren en stimuleren om jouw pad te volgen en jouw levensmissie vorm te geven.

Deelnemen aan de community kan op verschillende manieren. Kies om je verbonden te voelen op de manier die past bij jou.

Wij hebben de volgende opties voor je:

Light version.

Via dit inschrijfformulier meld je je gratis aan als lid van de community. Als tegenprestatie houden wij je op de hoogte van onze activiteiten, sturen we je regelmatig nieuws, attenderen we je op interessante artikelen en sites én krijg je van ons korting op workshops, speciale events, trainingen en individuele sessies. De korting staat bij de afzonderlijke diensten vermeld. Dit lidmaatschap is gratis.

Dedicated Member.

Als betalend lid ontvang je hetzelfde als in de Light versie. Daarnaast heb je voorrang op inschrijving bij workshops en trainingen, neem je gratis deel aan speciale events én krijg je van ons eens per 3 maanden een gratis healing of coachsessie t.v.w. € 120,00. Het lidmaatschap is voor minimaal 6 maanden en kost je € 25,00 exclusief 21 % BTW per maand. Lid worden als Dedicated Member kan je doen door je hier op te geven.

Exclusive member.

Dit lidmaatschap is voor jou bedoeld als je echt voornemens bent om stappen te zetten en geen uitweg meer wilt. Wij zullen je te pas en te onpas stimuleren, adviseren van feedback voorzien en vinger aan de pols houden. Het is een intensief groeitraject en het duurt een jaar. Een jaar waarin jij jezelf op veel fronten opnieuw gaat herzien en uitvinden, waarbij we je ondersteunen om dát te worden en te zijn wie je ten diepste bent! Stap in de magie van het leven, voel dat je onderdeel bent van het grote geheel, herinner je wat jouw rol is die jij te spelen hebt en laat los in volle overgave om te worden wie je bent.

Expect the unexpected!

Met onze exclusieve aandacht groei je als een speer en ga je steeds meer het leven leven waar je toe bent voorbestemd. Naast onze intensieve begeleiding van minimaal 12 coach/healing sessies,  regelmatig telefonisch- en mailcontact en feedback, kan je deelnemen aan speciale netwerkbijeenkomsten en met korting deelnemen aan events en workshops.

En als klap op de vuurpijl heb je een budget van € 2400,- Dit budget is vrij te besteden binnen ons aanbod. Denk aan deelname aan de opleiding Magic of Nature Coach, onze buitenland reis naar Ierland, het Krachtdierenspel, etc. Samen met ons stel je jouw plan voor het jaar op, waarbij we kijken wat uit ons aanbod het best passend is voor jouw groei en jouw leerwijze. De investering die we van jou vragen is de bereidheid om jezelf echt aan te kijken, de intentie om het roer om te gooien, jezelf te commiteren aan jouw groeiprogramma gedurende een jaar én een financiële investering van € 300,- exclusief 21 % BTW per maand.

Aanmelden als Exclusive Member doe je door een mail te sturen naar info@lovingnature.nl waarna we een vrijblijvende afspraak maken om samen te bepalen hoe we vorm kunnen geven aan jouw groeiwensen.

Spelregels Loving Nature Community

  • Abonnementsprijzen worden maandelijks gefactureerd en dienen per de eerste van elke maand betaald te zijn. Hiervoor krijg je maandelijks van ons een betaallink gemaild. Indien je bestelt voor een jaar, dan wordt de korting verrekend door de twaalfde maand niet te factureren. 

  • Abonnementsprijzen kunnen jaarlijks op 1 januari aangepast worden.

  • Een abonnement ga je aan voor minimaal een half jaar en kan na dit eerste half jaar per kwartaal opgezegd worden. 

  • Deelname aan de voor leden georganiseerde evenementen is op basis van volgorde van inschrijving en indien deze een maximum bezit tot dit maximum. Op alle evenementen krijg je korting en sommige zijn zelfs gratis.

  • Elke 3 maanden heb je recht op een coachsessie van 1 uur bij Loving Nature (Bunnik) in de omgeving. Op andere locaties is ook mogelijk, maar buiten een straal van 15 km rondom Bunnik, brengen wij wel reiskosten in rekening. Deze zijn € 0,25 inclusief 21% BTW per gereden kilometer.