Loving Nature Community


Maak deel uit van de Loving Nature Community;
verbind je met de natuur, met jezelf én met elkaar!

Weet jij wie je bent? En wat jouw talenten en kwaliteiten zijn? Wat jou uniek maakt en daarmee ook wat jij de wereld te bieden hebt? Heb je hierin al jouw vorm gevonden? En als je jezelf kent en je levensdoelen weet, hoe blijf je hier dan trouw aan in de waan van de dag? Hoe blijf je verbonden?

Voor iedereen die op bovenstaande vragen weleens nee antwoord, is de Loving Nature Community opgericht. Voor iedereen die met regelmaat in de valkuil stapt die we allemaal zo goed kennen: de angst het niet goed te doen, niet te voldoen en zo contact kwijt raakt met jezelf, je essentie en jouw levensmissie. En voor al jullie mooie lichtwerkers, hoeders van de aarde en healers is de community opgericht. Elkaar inspireren, voeden en ondersteunen.

Belangrijkste doel van de community is dat jij jezelf blijft uitdagen, inspireren en je een laagdrempelig manier hebt om jezelf te laten coachen, even te sparren dan wel supervisie te krijgen en zo jezelf als mens en als professional blijft ontwikkelen. Een gemeenschap die elkaar online én offline wil inspireren en stimuleren om jouw pad te volgen en jouw levensmissie vorm te geven.

Deelnemen aan de community kan op verschillende manieren. Kies voor een verbinding die het beste bij jou past.
Wij hebben de volgende opties voor je:

Light version Member

Wat krijg je? Je ontvangt onze Magic Monday Mail – wekelijkse inspiratie op maandag:

 • je blijft op de hoogte van onze nieuwste activiteiten.
 • je ontvangt regelmatig nieuws en inspirerende blogs.
 • we attenderen je op interessante artikelen, websites en filmpjes.
 • korting op workshops, speciale events, trainingen en individuele sessies. 

Meld je hier gratis aan als Light version Member van de Loving Nature Community.

Dedicated Member

Wat krijg je? Je ontvangt onze Magic Monday Mail – wekelijkse inspiratie op maandag:

 • je blijft op de hoogte van onze nieuwste activiteiten.
 • je ontvangt regelmatig nieuws en inspirerende blogs.
 • we attenderen je op interessante artikelen, websites en filmpjes.
 • korting op workshops, speciale events, trainingen en individuele sessies. 
 • je  hebt voorrang op inschrijving bij workshops en trainingen
 • je neemt gratis deel aan speciale events
 • je ontvangt van ons eens per 3 maanden een gratis healing of natuurcoaching t.v.w. € 120,00.

Het Dedicated Member lidmaatschap is voor minimaal 6 maanden en kost € 25,00 ex. 21 % BTW per maand.
Meld je hier aan als Dedicated Member van de Loving Nature Community.

Exclusive Member

Exclusive Member is voor jou bedoeld als je écht wil veranderen en je leven een totale transformatie wil geven!

Wij zullen je te pas en te onpas stimuleren, inspireren, adviseren, van feedback voorzien en vinger aan de pols houden. Het is een intensief groeitraject voor de periode van een jaar. Een jaar waarin jij jezelf op veel fronten opnieuw gaat herzien en uitvinden, waarbij we je ondersteunen om dát te worden en te zijn wie je ten diepste bent!

Stap in de magie van het leven, voel dat je onderdeel bent van het grote geheel, herinner je wat jouw rol is die jij te spelen hebt en laat los in volle overgave om te worden wie je bent.

Expect the unexpected!

Met onze exclusieve aandacht groei je als een speer en ga je steeds meer het leven leven waartoe je bent voorbestemd. Naast onze intensieve begeleiding van minimaal 12 coach/healing sessies,  regelmatig telefonisch- en mailcontact en feedback, kan je deelnemen aan speciale netwerkbijeenkomsten en met korting deelnemen aan events en workshops.

En als klap op de vuurpijl heb je een budget van € 2400,- Dit budget is vrij te besteden binnen ons aanbod. Denk aan deelname aan de opleiding Magic of Nature Coach, onze buitenland reis naar Ierland, het Krachtdierenspel, etc. Samen met ons stel je jouw plan voor het jaar op, waarbij we kijken wat uit ons aanbod het best passend is voor jouw groei en jouw leerwijze. De investering die we van jou vragen is de bereidheid om jezelf echt aan te kijken, de intentie om het roer om te gooien, jezelf te commiteren aan jouw groeiprogramma gedurende een jaar én een financiële investering van € 300,- exclusief 21 % BTW per maand.

Aanmelden als Exclusive Member doe je door ons een berichtje te sturen. Hierna maken we een vrijblijvende en gratis afspraak om samen te onderzoeken wat jij nodig hebt om te groeien.

Spelregels Loving Nature Community - Dedicated Member

 • Abonnementsprijzen worden maandelijks gefactureerd en dienen per de eerste van elke maand betaald te zijn. Hiervoor krijg je maandelijks van ons een betaallink gemaild. Indien je bestelt voor een jaar, dan wordt de korting verrekend door de twaalfde maand niet te factureren. 

 • Abonnementsprijzen kunnen jaarlijks op 1 januari aangepast worden.

 • Een abonnement ga je aan voor minimaal een half jaar en kan na dit eerste half jaar per kwartaal opgezegd worden. 

 • Deelname aan de voor leden georganiseerde evenementen is op basis van volgorde van inschrijving en indien deze een maximum bezit tot dit maximum. Op alle evenementen krijg je korting en sommige zijn zelfs gratis.

 • Elke 3 maanden heb je recht op een coachsessie van 1 uur bij Loving Nature (Bunnik) in de omgeving. Op andere locaties is ook mogelijk, maar buiten een straal van 15 km rondom Bunnik, brengen wij wel reiskosten in rekening. Deze zijn € 0,25 inclusief 21% BTW per gereden kilometer.

Magic Monday Mail

Wil je wekelijks inspiratie in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor de Magic Monday Mail. Elke week ontvang je dan op maandag een mail vol inspiratie, krachtdier van de week en links naar leuke artikelen.