Ervaringen


Twee jaar na de opleiding tot intuïtief coach voelde ik de behoefte toenemen om weer een opleiding te doen in die richting. Een opleiding die mij weer een beetje verder uit met hoofd en in mijn gevoel zou brengen. Ik besloot de opleiding Magic of Nature Coach te volgen omdat ik Sander kende als docent en ik zeker wist dat hij mij verder zou kunnen helpen. Ik zou vast ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen. Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik. Linda en Sander, dank jullie wel!
Rob Stuurman
Life Coach bij NWO
Hallo Sander en Linda, ik wil jullie nog even heel veel plezier in Frankrijk wensen. Ik weet zeker dat de cursisten zullen genieten van de opleiding. Zelf merk ik dagelijks dat die vier maanden met de leervraag voor ogen, mijn leven heeft veranderd. Ik ben me bewuster van mijn eigen wensen en durf ernaar te luisteren, ik zie de reactie van de ander in zijn ogen en durf ernaar te vragen. Ik merk dat ik meer kan zijn, naast de ander, met de ander, in het geheel. Meer leven vanuit vertrouwen dan vanuit angst, meer ontspanning en innerlijke rust: precies de wensen waar ik de opleiding mee in ben gegaan. Bij deze wil ik jullie dus ook nogmaals bedanken voor de opleiding Magic of Nature coach en ik vond het fijn dat jullie een deel van mijn levensreis met me mee opgewandeld zijn en er mede richting aan hebben gegeven. Nogmaals dank je wel en een lieve groet, Angela.
Angela
Natuurcoach
Magic Monday Mail

Wil je wekelijks inspiratie in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor de Magic Monday Mail. Elke week ontvang je dan op maandag een mail vol inspiratie, krachtdier van de week en links naar leuke artikelen.