Coachen met de kracht van het Medicijnwiel


Leer in één dag te werken met het medicijnwiel en ontdek hoe jij op een krachtige manier de innerlijke wijsheid van jouw coachees kan wakker maken.

Wat is een medicijnwiel?
Het leven is steeds in beweging. Alles verandert. Net als een cirkel kent het leven geen begin en geen einde. Alles is met elkaar verbonden en heeft elkaar nodig. Het één kan niet zonder het ander. We zijn allemaal een stukje van Grote Geest; mensen, dieren, planten en stenen. Alles is een deel van het grote geheel.

Veel oude (natuur)volkeren ervaarden dit zo en vonden in de cirkel een perfect symbool om deze verbinding weer te geven. Het herstelt de verbinding tussen mens, natuur en de kosmos. Het medicijnwiel brengt balans tussen de mens en zijn omgeving.

Het medicijnwiel staat symbool voor de verbinding tussen de mens en de natuur en wordt ook wel ‘levenswiel’ genoemd. Als je een medicijnwiel legt, maak je weer verbinding met de natuur en jezelf.

Het woord medicijn heeft een andere betekenis dan die wij hier in het westen vaak denken. Het is namelijk niet een pilletje wat zorgt dat iets geneest. Het gaat om het balanceren van energieën en bewustwording van thema’s en groeiprocessen die zorgen dat ‘problemen’ genezen. Het groeiproces van het individu vraagt om het healen en aankijken van stukken in hem die verduisterd of versluierd zijn. Door hier het licht op te schijnen, te doorvoelen en te doorleven ontstaat inzicht, bewustwording en groei. Het individu is heler geworden en dat is het medicijn.

Werken met een medicijnwiel is een krachtige en effectieve manier om de intuïtie van de coachee aan te spreken. Zodra de coachee zijn innerlijke wijsheid kan aanspreken, heeft hij zijn antwoorden. 

Wat leer je?
Je leert:

  • wat een medicijnwiel is
  • uit welke tradities en op welke oude kennis medicijnwielen zijn gebaseerd
  • medicijnwielen te leggen
  • medicijnwielen te begeleiden
  • ze te integreren in jouw coachsessies

Daarnaast ga je zelf ervaren wat de kracht en het helende medicijn van het medicijnwiel is. Ook gebruiken we het Krachtdierenspel hierbij. Na afloop kan je het medicijnwiel direct integreren in jouw coachpraktijk.

Een inspirerende dag op een mooie plek in de natuur.

Data:
Data worden binnenkort bekend gemaakt.

Locatie:
Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Investering:
De investering voor deze dag is € 225,- exclusief 21 % BTW, inclusief lunch.