Dagtraining Natuurcoaching


Benieuwd naar onze magische manier van Natuurcoaching? 
Wil je de basics leren, zodat je thuis al aan de slag kan? Dan is deze dag voor jou!

Stap op deze dag uit je vaste ritmes en gewoontes en tune weer in op het ritme van de aarde. Door je omgeving met zachte ogen te zien, de bomen en dieren als mede bewoners van de planeet, ervaar je als vanzelf dat we allemaal onderdeel zijn van het grote geheel. Alles wordt een spiegel en laat je zien wat je ten diepste al weet. Vanuit deze hartsverbinding met jezelf, de ander en de natuur ga je coachen en gecoacht worden. Je leert zo de basis van het natuurcoachen.

Je gaat ontdekken dat elke boom, elke steen, elk dier dat je tegenkomt je iets te vertellen heeft. De kunst is om het als coach te gebruiken in het coachen. Wij bieden je hier verschillende handvatten voor. Natuurlijk werken we met het Krachtdierenspel.

Dus heb je  zin om op onderzoek uit te gaan en kennis te maken met de magie van natuurcoachen? Meld je dan nu aan.

Datum: 4 september 2020

Locatie: Mastbos bij Breda. Start is bij restaurant Boschwachter. Vanaf deze locatie neem ik jullie mee de natuur in op ontdekkingsreis naar het mooie vak van natuurcoachen. De lunch kunnen we (op eigen rekening) samen bij de Boschwachter nuttigen.
Tijd: van 10.00-17.00 uur.
Prijs: de investering voor deze dag is nu slechts € 125,- excl 21 % BTW.

De smaak te pakken?
Na deze dag kan je één van onze andere trainingen volgen of de opleiding Magic of Nature Coach als je alle tools in handen wilt hebben om als professionele natuurcoach aan de slag te gaan.

Magic Monday Mail

Wil je wekelijks inspiratie in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor de Magic Monday Mail. Elke week ontvang je dan op maandag een mail vol inspiratie, krachtdier van de week en links naar leuke artikelen.