Dagtraining Natuurcoaching


Benieuwd naar onze magische manier van Natuurcoaching? 
Wil je de basics leren, zodat je thuis al aan de slag kan? Dan is deze dag voor jou!

Stap op deze dag uit je vaste ritmes en gewoontes en tune weer in op het ritme van de aarde. Door je omgeving met zachte ogen te zien, de bomen en dieren als medebewoners van de planeet, ervaar je als vanzelf dat we allemaal onderdeel zijn van het grote geheel. Alles wordt een spiegel en laat je zien wat je ten diepste al weet.

Vanuit deze hartsverbinding met jezelf, de ander en de natuur ga je coachen en gecoacht worden. Je leert zo de basis van het natuurcoachen. Je ontdekt dat elke boom, elke steen, elk dier dat je tegenkomt je iets te vertellen heeft. De kunst is om het als coach te gebruiken in het coachen. Wij bieden je hier verschillende handvatten voor.

Wil je van natuurcoaching je beroep maken? Of ervaren wat natuurcoaching met je doet? Doe dan zeker mee. 
  • Je leert de basis van Natuurcoaching en ontdekt de magie die ontstaat.
  • Na afloop heb je direct tools in handen waarmee je thuis zelf aan de slag kan.
  • Een inspirerende, praktische en ervaringsgerichte dag.
  • Natuurlijk werken we met het unieke door Loving Nature ontwikkelde Krachtdierenspel.
Maak kennis met onze magische manier van Natuurcoaching en meld je nu aan! 

Datum: 18 september
Locatie: Mastbos bij Breda. Start is bij restaurant Boschwachter. Vanaf deze locatie neem ik jullie mee de natuur in op ontdekkingsreis naar het mooie vak van natuurcoachen. De lunch kunnen we (op eigen rekening) samen bij de Boschwachter nuttigen.
Tijd: van 10.00-17.00 uur.
Trainer: Sander Wisse
Prijs: De investering voor deze dag is nu slechts € 150,- excl 21 % BTW.

De smaak te pakken?
Na deze dag kan je doorstromen naar de opleiding Magic of Nature Coach. In de opleiding krijg je alle tools aangereikt om als professionele natuurcoach aan de slag te gaan.

"Sander, ik ben heel blij met hoe jij werkt, de openheid, de uitnodiging staan voorop... Daarmee zet je heel mooi aan tot zelf verder de ontdekkingstocht gaan. Tsja, soms kan een mens het heel mooi vangen in woorden: Je opent eenheidsbewustzijn. Ik ervaar jou, Linda, daar ook bij, de kracht van jullie Krachtdierenspel... zo'n mooi geheel."
Magic Monday Mail

Wil je wekelijks inspiratie in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor de Magic Monday Mail. Elke week ontvang je dan op maandag een mail vol inspiratie, krachtdier van de week en links naar leuke artikelen.