Healing


Soms is “praten over” niet voldoende en heb je behoefte om iets in je energieveld los te laten. Je voelt je zwaar, moe, futloos of wordt snel boos. Je kan maar moeilijk je eigen gevoel, passie en plezier voelen.

Door een healing laat je jouw levensenergie weer stromen. Een healing ondersteunt jouw zelfgenezend vermogen. Als healer maak je hier vanuit intuïtie en neutraliteit contact mee. Vanuit dit contact kan de healer energie weer laten stromen door oude energie en energie van anderen los te laten. Overtuigingen die vast zijn gaan zitten, kunnen worden opgeruimd. Je voelt je vitaler. Je levensenergie stroomt weer en je bent meer aanwezig en gegrond. Je bent weer meer jezelf. Je hebt meer focus en durft weer te vertrouwen op je intuitie.

Praktisch:
Een healing duurt ongeveer een uur en kost € 80,00. De healing wordt gegeven in onze prachtige yurt waar de energie zacht, veilig en geborgen is.

Boek jouw healing en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.


Ervaring:

“Wat ik merk, is dat de enorme onrust ruimte maakt voor boosheid en actie. Ik heb een afspraak gemaakt met E. voor een massage (dank voor de tip!) en het lijkt alsof ik iets langer kan zitten. Gisteren klein stukje gefietst. Nog wel erg eng maar wel gedaan en minder pijn. Verder bewuster bezig met gronding. En meer met ‘mijn lijf’ in de positieve zin maar ook meer met mij. Autonomie. Wat wil ik. Opkomen voor mij zelf. Grenzen stellen en doen enzo. Ik vond de healing heel respectvol en warm en voelt als thuiskomen in de yurt! Liefs en super dank je wel.”