Herinner je innerlijke sjamaan; back to nature


Opleiding Herinner jouw innerlijke Sjamaan

Portugal
23 juni t/m 30 juni 2024  

Welkom in Portugal op het retreatcentre: “Land belongs to Mother Earth”. En welkom bij Loving Nature voor de unieke opleiding: ‘Herinner jouw innerlijke Sjamaan’.

In deze opleiding nemen we je mee in contact met moeder aarde om jezelf op te laden, te inspireren en jouw talenten aan te scherpen en de sjamaan in jou wakker te maken.

Een opleiding waarin je gaat ontdekken hoe jouw innerlijke sjamaan aanwezig kan zijn in jouw coachings, healings of begeleidingswerk. Je ontdekt hoe je jezelf nog duidelijker manifesteert in de wereld en zo jouw steen bijdraagt aan meer liefde en licht in de wereld. Je hebt weer een sense of direction en vertrouwt erop dat je weet waar je moet zijn en wat je te doen hebt. En bovenal ga je het ook doen!

Een once in a lifetime opportunity!

Inhoud
Wat ga je leren?

In deze opleiding leer je wat sjamaan-zijn voor jou betekent, leer je nog meer te vertrouwen op jouw innerlijk weten verbonden aan de sjamaan in jou. Jouw professie als coach, healer, trainer of therapeut krijgt een boost, een verdieping. Er wordt in jouw manier van werken een extra dimensie toegevoegd. Die dimensie is magisch en gaat over een diep besef van weten dat jij niet voor niets hier in dit moment bent met al jouw vaardigheden en kennis. Je hebt een met en aan de aarde-verbonden missie: anderen helpen/ ondersteunen in hun groeiprocessen en mensen helpen her-inneren wie ze in essentie zijn. En die essentie is heel, liefdevol en licht.  

Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan hand in hand in deze opleiding. Hoe duidelijker je de sjamaan in jou kan voelen, hoe steviger jij er kan zijn voor jouw cliënten.

Vaardigheden

 • Je leert nieuwe coach/healing vaardigheden en verdiept bestaande vaardigheden. (Denk aan soul retrieval, energetisch reinigen van locaties en plekken, de invloed van voorouders op cliënten, etc)  
 • Je leert te werken met de 4 windrichtingen, de 4 seizoenen en de 4 werelden (stenen, planten, dieren en mensen) in groeiprocessen.
 • Je leert te werken met het medicijnwiel in begeleidingsprocessen.
 • Je leert hoe je rituelen kan ontwikkelen en kan inzetten.
 • Je leert hoe je de energie kan lezen (readen) van zowel jouw cliënt als van een plek.
 • Energetisch ga je leren om space holder te zijn in contact met jouw cliënten. Je creëert daarmee een open ruimte, waarin de ander op alle lagen en dimensies aanwezig mag zijn.
 • Je leert de totale mens te zien in zowel het menselijke als op zielsniveau.
 • Je leert te vertrouwen op je intuïtie en zet deze bewust in tijdens het begeleiden van cliënten door af te stemmen op het Hogere Zelf van die ander. Van uit dit contact weet je wat te doen, of juist niet te doen, wat in te zetten en wat te laten ontstaan.
 • Je leert te vertrouwen op het leven dat als jij in afstemming met het leven bent het leven jou brengt waar je moet zijn. Je hoort de ingevingen weer en je handelt ernaar. Het leven wordt weer

Aan het einde van de week is jouw innerlijke sjamaan, in een vorm passend bij jou, wakker en bewust aanwezig. Je bent in staat om anderen vanuit een groter bewustzijnsveld te begeleiden, waarbij het niet meer gaat om hoe je die begeleiding noemt. Energetisch weet je wat er nodig is vanuit de afstemming met de ziel en het veld waarin deze zich begeeft én doe je dit.

Daarnaast weet je wat jouw missie is en hoe je deze, verbonden aan de sjamaan, uitdraagt. Vertrouwend op het leven ga je op pad en kom je daar waar jij moet zijn en wat je te doen hebt.

Online Kick Off
We starten de opleiding met een online Kick Off op 12 juni van 20.00 uur tot 21.30 uur. In deze les maken we kennis met elkaar en richten we onze energie op de week. Wat wil je deze week leren?

 • Wat is je achtergrond?
 • Wat hoop je te halen?
 • Wat kom je brengen?
 • We onderzoeken je persoonlijke leerwensen en doelen
 • We zetten ieders persoonlijke leervraag in.

Jouw leervraag zal vanaf dat moment tot het einde van de opleidingsweek centraal staan en als een rode draad fungeren in de opleiding.

De week in Portugal
Op zondag 23 juni ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom. Neem de tijd om te landen, bij te komen van je reis, elkaar te ont-moeten en de omgeving in je op te nemen. We verwelkomen je graag met iets lekkers! Na een heerlijke maaltijd starten we in de avond met het programma. We gaan ons verbinden met de plek, de natuur, onszelf en dat wat nog meer is. Back to nature en de oorspronkelijke connectie!

De rest van de week heb je dagelijks les. Vanwege het zonnige weer vinden de lessen plaats in de ochtend en aan het einde van de middag/ begin van de avond. Tussendoor heb je dus alle tijd om te relaxen, siësta te houden of elkaar te begeleiden en te inspireren. Of simpelweg te genieten van de prachtige natuur om je heen!

De donderdag hebben we alleen ’s ochtends les en heb je de rest van de dag tijd voor jezelf.  Op zondagochtend voor het ontbijt ronden we de week af. Na het ontbijt nemen we weer afscheid en ga je opgeladen en met nieuwe kennis en inspiratie weer naar huis!

Tijdens de lessen ga je de wijsheid van jouw sjamaan steeds meer ontdekken en uitdragen.

Voor wie:
De opleiding is bedoeld voor iedereen die al (natuur)coach, healer, trainer, therapeut en of begeleider is én die graag wil werken vanuit een diepere connectie met moeder Aarde vanuit sjamanistisch perspectief. Eigenlijk voel je al langer dat je een diepere connectie met de natuur hebt. Dat je al langer de nood van de aarde en alles wat daarop leeft jouw aandacht trekt. Een gevoel dat je niet altijd kan thuisbrengen of kan plaatsen, maar wat wel oud is en je aanspoort om anderen te helpen. Eigenlijk voel je jezelf diep van binnen een sjamaan, ook al ken je dat woord niet. Maar iets in jou klikt in op dit woord. Het alsof je een calling voelt en iets in jou herkent deze call. Trust it!

Groepsgrootte:
We werken met een kleine groep, zodat we iedereen genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven.
Er is ruimte voor maximaal acht deelnemers.

Data:
De opleiding vindt plaats van 23 juni t/m 30 juni 2024.
De aankomst is op zondagmiddag 23 juni vanaf 16.00 uur.  We ronden de week af op zondagochtend 30 juni 10.00 uur na het ontbijt.

Locatie:
We verblijven deze week op het retreatcentre “Land belongs to Mother Earth”.
Adres: 3330-068 Colmeal, Portugal.
De locatie is enerzijds back to basic en tegelijkertijd is sanitair zoals douches en toiletten aanwezig. Naast dat we veel buiten in de natuur zullen werken, is er ook een sfeervolle binnenruimte beschikbaar (namelijk een prachtige Yurt), waar we indien gewenst gebruik van kunnen maken.

Overnachten:
Op dit mooie terrein in de heuvels hebben we een authentiek Portugees huis met vier kamers tot onze beschikking. Hier kunnen zeven mensen overnachten. Er zijn drie tweepersoonskamers met eenpersoonsbedden en één eenpersoonskamer.

Naast het huis is er ook de mogelijkheid om in je eigen tent, caravan of camper te overnachten.

Bereikbaarheid
Auto
De locatie is goed bereikbaar met de auto. Navigeer naar bovenstaand adres. Hou er rekening mee dat het een behoorlijke afstand is vanuit Nederland. Wij trekken er voldoende de tijd voor uit om de afstand te rijden.

Vliegen
Vliegen naar Portugal kan ook. Het beste vlieg je dan op Porto. Ter plekke kan je vrij eenvoudig en goedkoop een auto huren. Vanaf het vliegveld rijden er ook bussen naar Visieu. Vanaf daar kan je door ons opgehaald worden.

Kosten
De kosten voor de ‘Opleiding Herinner jouw innerlijke Sjamaan’ bedragen € 2275,- excl 21 % btw. Inbegrepen in deze onvergetelijke en transformerende week is:

 • Online Kick Off op 21 juni.
 • Onze deskundige en liefdevolle begeleiding.
 • Het verblijf (in een kamer of eigen tent, caravan of camper).
 • Alle maaltijden: ontbijt, lunch en diner. Heerlijk en gezond vegetarische eten.
 • Het unieke Krachtdierenspel.
  Mocht je het Krachtdierenspel al hebben, dan is het een prachtig cadeau om aan iemand anders te geven!

Het is exclusief de reis naar de locatie.  

Vroegboekactie!
Meld je je aan en betaal je voor 1 mei dan krijg je van ons € 200,- korting en betaal je slechts € 2075,- ex 21 % BTW.

Betaling
Jouw plek wordt gereserveerd als jouw aanmelding door ons is bevestigd en na een aanbetaling van € 500,- Jouw deelname is definitief na betaling van het volledige bedrag voor de opleiding.

Een reis- en annuleringsverzekering is aan te raden. Bij het annuleren van deelname aan de opleiding binnen een maand voor aanvang van de opleiding ben je het totaalbedrag verschuldigd aan ons.