Krachtdierenspel


DSC_0308 (2)

Ben je kindercoach, begeleider of werk je met kinderen? Wil je graag dat kinderen in onze veeleisende samenleving in contact blijven met hun intuïtie en hun talenten?

En zoek je een liefdevolle en krachtige tool waarmee je kinderen op een diep transformerend niveau kan bereiken, zodat ze vol vertrouwen en vanuit hun eigenheid in het leven staan.

Werken met het Krachtdierenspel biedt jou als professional de mogelijkheid om de kinderen in jouw praktijk te ondersteunen in het ontdekken en leven van hun ware potentieel.

Samen maken we de wereld tot een liefdevolle plek om te leven.

Klik voor grotere weergave

Bestel nu het Krachtdierenspel en volg de bijbehorende training dinsdag 12 juni. Nu voor € 345,- excl. 21 % BTW. 

Lees meer op de website van het Krachtdierenspel.

De drie pijlers van het Krachtdierenspel:

Talenten

Natuur

Zelfvertrouwen

Als kindercoach herken je vast wel dat de samenleving steeds meer vraagt van onze kinderen. Vooral voor veel voelende of hoogsensitieve kinderen is dat een opgave.

De focus in het onderwijs ligt vaak op wat er niet goed gaat. Interessanter is het om te kijken naar wat er wél goed gaat en zo aan te sluiten bij wat het kind de wereld te bieden heeft.

Waar liggen de kracht en talenten van kinderen? Wat is zijn of haar levensmissie? Hoe helpen zij op hun manier mee aan het creëren van een mooiere aarde?

Kinderen worden er veel gelukkiger van en dragen op deze manier meer bij aan de samenleving en het grote geheel.

"Prachtig spel, het ontroerde me toen ik het voor het eerst in handen hield. Met Krachtdier Kolibrie de heerlijke geur van de bloemen ontdekt en zelfs de bijenkasten gevonden. Dank je wel voor het maken, in al zijn facetten, van dit spel Linda en Sander."

We zijn allemaal met elkaar verbonden: de dieren, planten, stenen en mensen. Alles is heilig. Alles verdient respect. De natuur en de dieren staan niet los van ons, wij zijn de natuur. Onze taak is goed voor de aarde te zorgen.

Het Krachtdierenspel heeft als doel om deze oorspronkelijke verbinding met de natuur weer te leren ervaren. Het is een krachtige en liefdevolle tool voor coaches om kinderen in contact te laten komen met de natuur, de dieren en zichzelf.

Krachtdieren weerspiegelen onze innerlijke kracht en talenten. Ze zijn onze begeleiders, helpers, vrienden, genezers en raadgevers. Ieder dier is uniek en heeft zijn eigen talenten, net als ieder kind.

Kinderen ervaren de verbinding met de dieren, de natuur en de aarde. Hierdoor voelen zij ook de verbinding met zichzelf. Ze ervaren dat alles één is. Alles is met elkaar verbonden.

Door met het spel te werken verdiep je ook je eigen relatie met de natuur en de dieren.

 

In het Krachtdierenspel ligt de focus op wat kinderen goed kunnen en wat hun talenten zijn, waardoor hun zelfvertrouwen groeit en ze gaan stralen.

Kinderen ervaren dat ze er helemaal mogen zijn en dat het goed is zoals het is.

Net zoals je in de natuur helemaal jezelf kan zijn. De dieren hebben geen oordeel. Je kan zijn wie je bent.

Gun jij dat de kinderen in jouw praktijk ook? Bestel dan jouw exemplaar.

“Wat ik er nu al van gezien heb, is het ontroerend mooi…”
Klik voor vergroting

Inhoud

Het Krachtdierenspel bestaat uit:

  • kaartenset van 60 dieren
  • handboek met de betekenis van de dieren, uitgangspunten en methodiek
  • luxe, houten kist
  • verdiepende training
  • licentie om met het Krachtdierenspel te mogen werken
Klik voor grotere weergave

Training

Om te kunnen werken met het Krachtdierenspel volg je een ééndaagse training. Na afloop krijg je een licentie, zodat je ermee kan werken in jouw praktijk. Het Krachtdierenspel is dus een totaalpakket van training en materiaal.

Je ontmoet de dieren en leert hoe je je kan af stemmen op hun essentie. Leer hoe je kan luisteren naar wat de dieren te vertellen hebben. Welke boodschap hebben ze voor jou en wat spiegelen ze je?

Leer hoe je (innerlijke) kinderen vanuit het hart begeleidt in plaats van vanuit het hoofd.

Na afloop van de training ben je in staat om je samen met het kind op een wezenlijk niveau te verbinden met de dieren en de natuur om zo het kind zijn eigen natuur, wezenlijkheid en kracht te helpen ontdekken. En je ontdekt verschillende werkvormen waarmee je met het Krachtdierenspel kan werken.

 

Klik voor grotere weergave

Komende trainingsdatum dinsdag 12 juni