Licht Cirkel


✨✨✨ 💖💖💖 ✨✨✨ 
 
Dinsdag’s van 20.00 uur tot 21.00 uur. 
Elke dinsdag geeft Sander weer prachtige meditaties in de Licht Cirkel. We gaan samen mediteren, energie stromen, verbinden, je energie hooghouden en die van de aarde, licht verspreiden, delen. 
 
We voelden dat het belangrijk is om dit initiatief op te starten. Er gebeurt zoveel op aarde dat het soms lastig is om bij jezelf en jouw eigen licht en waarheid te blijven. Het is fijn om met gelijkgestemden samen te zijn en ervaringen te kunnen delen. Ook al is dat online. Wij horen vaak terug van mensen dat ze bij onze online sessies zoveel verbinding voelen, die ze normaal bij online events nooit ervaren. Die verbinding gunnen we jou ook. Dus voel je van harte welkom!
 
Het eerste gedeelte van de Lichtcirkel is een instroommediatie, om aan te komen, te landen, contact te maken met jezelf en de aarde. Het tweede deel is gericht op een thema. We gebruiken hierbij het krachtdier van de week uit het door ons ontwikkelde Krachtdierenspel.  (zie ook onze MMM (Magic Monday Mail) waarin elke week een krachtdier zijn boodschap vertelt).
 

De Lichtcirkel is via Zoom te volgen.
Wil je graag meedoen? Meld je dan via onderstaande button aan of stuur een mail naar info@lovingnature.nl, dan ontvang je de link. 

Gratis en Doneren
Meedoen met de Lichtcirkel is gratis.  Wil je doneren? Dat is super en natuurlijk altijd welkom.
 
"Tof dat jullie dit mogelijk maken en het was fijn jullie effe weer te zien zo. Was bijna live te voelen alsof jullie hier waren, of ik daar."
Jesse
"Weer een krachtige meditatie. Ik kom weer dichter bij mezelf. Het doet deugd zo een uurtje tijd voor mezelf. Dank je zeer!"
Greet

Support ons

Waardeer je wat jij doen? Steun ons dan met een financiële bijdrage, Hartelijk dank voor je steun! Dankzij jou kunnen we dit soort mooie dingen blijven geven.

Bedrag

Wil je liever een bedrag overschrijven? Dat kan via ons rekeningnummer: NL 50 TRIO 01976.000.69 t.n.v. Loving Nature o.v.v. donatie.