Reacties Krachtdierenspel


Koning Harder
De vormgevers van het Krachtdierenspel, Karina de Koning & Tiemen Harder:

“De bijzondere manier van het ontstaan van het krachtdierenspel vinden we boeiend. Het is inspirerend en puur. De uitdaging aan ons is er in samenspraak een mooi, kloppend geheel van te maken waardoor het een speciaal cadeau wordt”.

Christa Wiersma van Tori Kindercoach Opleiding

“De realisatie van het krachtdierenspel ondersteun ik van harte. Wat een liefde en aandacht wordt hieraan besteedt! Dat proef je in alle onderdelen van het spel. Ik weet zeker dat het voor kindercoaches een unieke en prachtige manier om kinderen op natuurlijke wijze kennis te laten maken met hun talenten en hun eigen natuur! Het biedt zoveel ingangen om kinderen in te begeleiden. En daarbij laat het de coach ook vrij. Behalve de prachtige vormgeving, zijn er mooie tekeningen die kinderen uitnodigen zelf ook te tekenen. Er zijn gedichtjes, karakteriseringen en ook weetjes. En dan het boek! Daar kun je uren in bladeren, kijken, lezen, ontdekken en vervolgens herkennen bij jezelf. Fijn dat de dierenwereld en kinderen zo in contact met elkaar kunnen komen. En niet alleen de kinderen…..ook volwassenen kunnen veel over zichzelf ontdekken in dit spel!”

Frank:

“Met veel plezier heb ik de kinderworkshop gefilmd (…) Heerlijk hoe spontaan en open kinderen zich met hun krachtdieren verhielden. Katjes die elkaar achterna zaten, een aapje dat in de paal van de ger klom en een beer die de cameraman wilde opeten…
Mooi te zien hoe Linda alle kinderen in hun waarde liet en ze hielp om woorden en vorm aan hun krachtdier en de kwaliteiten ervan te geven. Zelf word ik erg blij van de tekeningen die ik tot nu toe gezien heb, omdat ik ze heel toegankelijk en puur vind. Ik denk dan ook dat dit spel door velen – jong en oud – in de harten gesloten zal worden en zal bijdragen aan een beter begrip voor de dieren én onszelf.”