Masterclass de Kracht van Voorouders


De invloed van voorouders in coachen en healen

Regelmatig vinden de thema’s, trauma’s en valkuilen waar coachees en healees  mee worstelen hun oorsprong niet in dit leven, maar in de voorgeschiedenis van de client. Onverwerkte trauma’s van voorouders hebben hun invloed op hun nakomelingen; op jouw coachee of healee dus. Energie van de voorouders zit als het ware nog vast en zoekt een uitweg. Via een nakomeling vind het een opening om gehoord, geleefd en ervaren te worden. Jouw client heeft daarmee een sleutel in handen om zowel zichzelf te helpen als wel zijn voorouder(s). Vaak heeft de client dit helemaal niet door. Voelt hij zich ‘alleen maar’ vaststaan. En toch kan dan voorouderenergie van invloed zijn. Het thema van de client komt overeen met dat van de voorouder. 

In deze tweedaagse gaan we vanuit een sjamanistisch healingsperspectief kijken naar de invloed van voorouders op het leven van coachees en healees. Je gaat herkennen wanneer dit een rol speelt. Je gaat zelf ontdekken hoe je samen kan werken met de voorouders van je client. Teruggeven en oplossen wat niet meer in het nu hoort, maar wat teruggegeven kan worden in de familielijn is daarin de sleutel.  Je helpt de coachee/ healee zichzelf te helpen door zijn voorouders te helpen in hun healingsproces. De voorouders nemen zo hun plek weer volledig in het familiesysteem van de coachee in. 

Daarnaast spelen verwachtingen en verlangens ten aanzien van het leven van de voorouders ook hun rol in het leven van de coachee nu. Ten slotte is de coachee/ healee ook een ‘product’ van al die generaties voor hem. En al die generaties hadden hun verwachtingen, verlangens, hoop en hun liefde voor hun kinderen en kleinkinderen. En ook dat gaat mee in de voorouderlijn. 

Door op al deze lagen bewustzijn te scheppen, ontstaat er licht en helderheid door de dimensies van tijd en ruimte heen. Een krachtige tool die in geen enkele toolbox mag ontbreken! 

Uiteraard ga je ook jouw eigen vooroudersysteem onderzoeken op hun invloed op jou. 

zee

Praktisch:

Deze tweedaagse masterclass is op 23 en 24 februari 2023 en is in het Boshuis in Breda.

Deelname is alleen voor afgestudeerd Magic of Nature Coaches en of Healing with Nature healers.

Deelnameprijs is € 450,- exclusief 21% BTW.

 

Opgeven doe je door een mail te sturen naar info@lovingnature.nl