Join Us


Exclusive Member is voor jou bedoeld als je écht wil veranderen en je leven een totale transformatie wil geven!

Wij zullen je te pas en te onpas stimuleren, inspireren, adviseren, van feedback voorzien en vinger aan de pols houden. Het is een intens groeitraject voor de periode van een jaar. Een jaar waarin jij jezelf op veel fronten opnieuw gaat herzien en uitvinden, waarbij we je ondersteunen om dát te worden en te zijn wie je ten diepste bent!

Stap in de magie van het leven, voel dat je onderdeel bent van het grote geheel, herinner je wat jouw rol is die jij te spelen hebt en laat los in volle overgave om te worden wie je bent.

Expect the unexpected!

Met onze exclusieve aandacht groei je als een speer en ga je steeds meer het leven leven waartoe je bent voorbestemd. Naast onze intensieve begeleiding van minimaal 12 coach/healing sessies,  regelmatig telefonisch- en mailcontact en feedback, kan je deelnemen aan speciale netwerkbijeenkomsten en met korting deelnemen aan events en workshops.

En als klap op de vuurpijl heb je een budget van € 2400,- Dit budget is vrij te besteden binnen ons aanbod. Denk aan deelname aan de opleiding Magic of Nature Coach, onze buitenland reis naar Ierland, het Krachtdierenspel, etc. Samen met ons stel je jouw plan voor het jaar op, waarbij we kijken wat uit ons aanbod het best passend is voor jouw groei en jouw leerwijze. De investering die we van jou vragen is de bereidheid om jezelf echt aan te kijken, de intentie om het roer om te gooien, jezelf te commiteren aan jouw groeiprogramma gedurende een jaar én een financiële investering van € 300,- exclusief 21 % BTW per maand.

Deelname kost ³[ ==> Insert Payment Button For Your Paid Membership Levels Here <== ]

Loving Nature Community

Laat je inspireren en reconnect with yourself

25/maand
  • Meditaties
  • Online course Intuitie als Kompas deel 1,2 en 3
  • Magic Monday Mail

Loving Nature Community

Get inspired to connect with yourself!

257/jaar
  • Meditaties
  • Online course Intuitie als Kompas deel 1,2 en 3
  • Magic Monday Mail