Wat is paardencoaching?
Paarden zijn geweldige dieren en fantastisch om mee samen te werken. Ze nodigen je uit om aanwezig te zijn. Je brengt jouw aandacht als vanzelf naar het nu, het huidige moment. In een coaching ga je voelen hoe het met jou is op dit moment. Hoe voel je je? Waar sta je op dit moment in je leven? Het paard laat het je duidelijk zien en geeft het aan je terug door zijn reacties en gedrag. Waar loop je tegenaan en wat wil je graag veranderen in je leven? In de coaching komen antwoorden op jouw vraag naar boven. Samen met mij en het paard (twee coaches dus) worden patronen zichtbaar en voelbaar en kun je jouw stappen nemen.

Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben, alleen een open blik. Er zijn diverse paarden waar we mee coachen, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Voor wie?

  • als je echt stappen wil maken…
  • als je je leven wil veranderen omdat oude manieren niet meer werken (je komt steeds dezelfde situaties tegen)…
  • als je vanuit je hoofd in je gevoel wil komen…
  • als je eindelijk de dingen wil gaan doen die je plezier geven…

dan… is er Paardencoaching!

"Linda creëert een ontspannen sfeer, zorgt dat ik het vertrouwen kon vinden om het contact met Stanley aan te gaan terwijl ik het best spannend vond. Ze is zorgvuldig, open en uitnodigend in haar benadering. Ze gaf me de rust en de tijd om zelf echt goed te ervaren, stelde ook de vragen waardoor ik geholpen werd om te ontdekken en begrijpen wat het paard me wilde vertellen. Ze doet dit helder, zonder druk, zonder oordeel. Een hele mooie en bijzondere ervaring!!!"
Christel

Tarief: een paardencoaching kost € 100,- per uur. Dit is inclusief BTW en huur van het paard. Een coaching is meestal 1, 5 uur. Een persoonlijk traject maken we op maat, neem contact op voor de mogelijkheden.

Locatie: Maarsbergen

Workshops
Regelmatig organiseren we Paardenworkshops, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Stuur ons een mailtje als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe data. Ook workshops op aanvraag zijn mogelijk (denk aan teambuilding, intervisie, etc.)