Programma


Programma:
Je start deze week met een vraag en of een thema dat je bezighoudt en waar je graag meer inzicht in wil hebben. Alles in deze week is als een spiegel; de natuur, de plek, de dieren en de mensen. Je wordt uitgedaagd, geprikkeld en gestimuleerd om jouw vraag aan alle kanten te doorleven en eigen te maken. Je verzamelt zo antwoorden en inzichten. Diep van binnen weet je weer wat je te doen hebt en wat dus de volgende stappen zijn.

In de ochtend hebben we les, daarna lunch en lange pauze en in de namiddag weer les. Woensdagochtend is er een vroege wandeling en een avondprogramma, de rest van de dag kun je vrij besteden.

Voor de kinderen is er een kinderprogramma. Deze volgt dezelfde tijden als het programma voor volwassenen. Belangrijke elementen uit dit programma zijn de verbinding met jezelf en de natuur herontdekken door spelen, ontdekken creatief en intuïtief bezig te zijn.

Ingrediënten:
Sjamanisme, energiewerk, krachtdieren, familie- en energieopstellingen, edelstenen, liefde, intuïtie en de natuur, creatieve werkvormen, humor, plezier en verbinding.

Omgeving en accommodatie
We verblijven op het idyllische landgoed Letterdyfe House in Connemara, met een prachtige tuin en uitzicht op de oceaan. Het huis is gelegen aan een baai, je loopt zo het strand op. In de grote tuin staan meer dan 200 soorten bomen en er stroomt een beekje, waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Er is een moestuin, kippetjes en zelfs een dassenburcht. Het huis heeft een authentieke uitstraling. Er is een open haard, ligbad, bibliotheek met spelletjes en tafeltennis en allerlei plekjes om te ontdekken. Je voelt je er gelijk thuis. Een magische plek, een magische training.

Je overnacht in een (gedeelde) kamer. Wil je liever in een tentje slapen? Dat kan. Je kan zelf een mooie plekje in de bostuin uitzoeken.

Trainers
Sander Wisse en Linda Zwemer. Voor het kidsprogramma: Eleanor Platt.

Routebeschrijving
Er zijn verschillende manieren om naar Letterdyfe House te komen. Je kan kiezen om met het vliegtuig te gaan. Je vliegt dan op Dublin. Dit kan vanaf Schiphol en vanaf Eindhoven. Vanaf Dublin Airport is er een busverbinding naar Clifden; een plaatsje in de buurt. En dan het laatste stuk met de taxi.

Je kan ook een auto huren op het vliegveld. Een goede site hiervoor is rentalcars.com Vanaf Dublin is het een 3 uur rijden naar Letterdyfe House.

Met de boot kan je ook naar Ierland. Ook hier zijn verschillende opties. Je kan met de boot vanuit Nederland naar Engeland en dan nog een boot om naar Ierland te gaan. Of je gaat via de kanaaltunnel naar Engeland en daarna met een boot over de Ierse zee naar Ierland. Óf vanuit Noord-Frankrijk met een rechtstreekse boot naar Ierland.

 

Voor routebeschrijving kijk op Google maps.