Training Back 2 Nature

Inhoud
Van vrijdag tot en met zondag kan je op een prachtige camping in het Leenderbos  je hart helemaal ophalen. Opladen, healing, natuur, samen zijn & tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen zijn ingrediënten van deze heerlijke training!

Kernwoorden: plezier, ontspannen, opladen, healing, jezelf ontwikkelen, reconnection, verdieping, verbinding, verbreding, inspiratie, natuur.

Sander en Gerrit nemen je met hun wijsheid, humor en enthousiasme mee op een schitterende reis naar buiten én binnen. Als vrienden en sjamanen nodigen ze je uit om de verbinding met de natuur en jezelf te verkennen en te verdiepen. Edelstenen, drums en wandel/talking sticks zullen dit weekend zeker niet ontbreken, evenals de krachtdieren. Middels heerlijke meditaties en mooie oefeningen kom je helemaal bij jezelf en jouw bron terecht. We maken diverse wandelingen, bouwen een kampvuur (indien mogelijk), genieten van heerlijk eten en het samenzijn met elkaar.

Na dit weekend ben je niet meer hetzelfde en zal je de wereld met een andere blik ervaren! 

Voor wie
Dit weekend is geweldig voor natuurcoaches die inspiratie willen opdoen en herbronnen. En natuurlijk ook voor iedereen die nieuwsgierig is om meer te leren over de helende kracht van de natuur en zich met haar wil verbinden!

Programma
Op vrijdag kan je vanaf 15.00 aankomen. Je hebt dan alle tijd om rustig je tentje op te zetten. Om 17.00 uur starten we met het programma.
Een ochtendwandeling en avondkampvuur staan gepland; één en ander is natuurlijk afhankelijk van het weer.  
Het weekend is afgelopen op maandag om 10.00 uur. Na het ontbijt sluiten we af en nemen we na een prachtig weekend afscheid van elkaar.

Locatie
Natuurkampeerterrein Leenderbos. We hebben hier een aantal veldjes tot onze beschikking. Kampeerterrein Leenderbos ligt in natuurgebied Heeze-Leende. Het ligt tegen de Belgische grens aan. Het grootste ven van Nederland, bijzondere plantengroei, zwevende libellen, grazende schapen heide en bos om uren rond te zwerven. Hier beleef je de rijkdom van de Brabantse natuur.
Adres: Strijerpad 3 in Leende.

Prijs
€ 500,- ex. 21 % BTW.

Inclusief

  • training.
  • 3 overnachtingen.
  • heerlijke vegetarische maaltijden (diner op vrijdag, ontbijt/lunch/diner op zaterdag en zondag, ontbijt op maandag).
  • koffie, thee, water, drinken, sap.

Data
2023 nog niet bekend.

Praktisch

Je overnacht in je eigen tentje. Stroom is aanwezig, evenals toiletten en douches.
We zullen veel buiten zijn in de natuur. Er is een overdekte vuurplaats op het terrein.
Diëten zijn mogelijk (bijvoorbeeld glutenvrij). Geef ons jouw wensen door. 

Deelnemers
Het maximaal aantal deelnemers is 8. Wil je graag deelnemen aan deze unieke training? Meld je dan snel aan, want vol = vol!

Trainers
Sander Wisse en Gerrit Menting.

Over Gerrit
Sander en Gerrit kennen elkaar al jaren en zijn zowel vrienden als collega’s. Gerrit zijn achtergrond is psychiatrisch verpleegkundige en tevens intuïtief coach en sjamaan. Van vele markten thuis dus. Kenmerkend is zijn grote liefde voor de mens, wijsheid, intuïtie en zijn gevoel voor humor met zijn aanstekelijke lach!

Samen met Sander kán het niet anders dan dat dit een enorm feestje gaat worden!
Dus… wil jij er ook graag bij zijn? Meld je dan snel aan!

Kleine impressie van het Back 2 Nature trainingsweekend weekend. Sander Wisse en Gerrit Menting super bedankt voor dit mooie weekend. 1 zijn met moeder aarde. Wat een mooie spirituele reis. Een groep met mooie mensen ontmoet. Samen aan de reis begonnen en een ieder heeft de trip / reis voor zichzelf beleefd. Ontmoeting met de natuur. Reeën en mensen op een paar meter afstand van elkaar. Ieder een reis door de cosmos in een drum healing. 8 drums tegelijk... wat een reis was dat. Om 6 uur in de ochtend ( zacht ) gewekt worden door Gerrit met een drum en dan de natuur in. Mooie, gevoelige meditaties door Sander. Zo veel moois .. zo veel indrukken.
Alef
Natuurcoach