Reconnect with Nature weekend te Dwingeloo

Behoefte aan verbinding, rust en inspiratie? Wil je helemaal tot jezelf komen en bij jouw intuïtie?
Dan zit je hier op de goede plek!

Samen met Jonna en Martin organiseren we op hun boerderij in de prachtige natuur van Dwingeloo, Drenthe een Reconnect with Nature weekend!  Het idee ontstond spontaan. Zij willen hun mooie plek graag delen en beschikbaar stellen voor verbindende activiteiten. Samen kwamen we uit op een Reconnect with Nature weekend, waar je ook aan kan deelnemen met je kind(eren)! Hoe mooi is dat? Het is heel fijn om samen te zijn met gelijkgestemden, zowel voor volwassenen als voor kinderen. 

Ingrediënten:
Natuur, kampvuur, lekker eten, verbinding, drums, plezier, rust, dieren (honden, paarden, geiten etc.)
Dit alles vanuit intuïtie en energiewerk/sjamanisme.

We gaan wandelen, het bos in, creatief bezig zijn, spelletjes doen (voor de kinderen én innerlijke kinderen) en met zijn allen een groot medicijnwiel leggen. Verder staat er een uitstapje naar de hunebedden in de buurt gepland! De energie daar voelen en sowieso jouw eigen energie voelen; wie ben jij en wat zijn jouw talenten? Eigenlijk te veel om op te noemen!
Ps: zowel de kinderen van Jonna en Martin als onze kinderen doen mee met het weekend! 😀 We hebben er allemaal al erg veel zin in!
Overnachting is mogelijk bij de boerderij; in eigen tentje of camper/caravan. Maaltijden (overheerlijk en vegetarisch) zijn inbegrepen. We gaan samen als groep het eten klaarmaken.

Wanneer:
 20 t/m 22 mei. Aankomst is vrijdag rond 16.00 uur. We sluiten het weekend (waarschijnlijk moe en voldaan!) af op zondag om 17.00 uur.

Prijs:
Voor dit unieke weekend betaaal je nu slecht € 250,-ex BTW per persoon! Voor kinderen is dat € 100,- pp.ex BTW. Er is beperkt plaats, dus voel je dat je erbij moet zijn, meld je dan snel aan! See you in Drenthe!