Weekend Natuurlijk Ouderschap te Dwingeloo

Behoefte aan verbinding, rust en inspiratie? Wil je helemaal tot jezelf komen en bij jouw intuïtie?
Dan zit je hier op de goede plek!

Samen met Jonna Vernes en Martin Brink organiseren we op hun boerderij in de prachtige natuur van Dwingeloo (Drenthe) een weekend Natuurlijk Ouderschap.   

Van 15 t/m 17 juli en van 12 t/m 14 augustus kan je je onderdompelen in een heerlijk bad van natuur, intuïtie en verbinding (zowel met jezelf, de natuur als je kind(eren)) en krijg je handvatten aangereikt om jouw authentieke kind met zijn én jouw talenten te begeleiden. 
Zoals Jonna het zo mooi verwoordt: 

“Natuurlijk Ouderschap is een manier om als ouder en opvoeder je hart te volgen. Naar je kind te luisteren én naar jezelf. En om de natuur te gebruiken als ankerpunt en bron van wijsheid en inspiratie zoals men deed in oude natuurreligies zoals het sjamanisme. Het is onze persoonlijke ervaring dat wanneer je ouderschap eenmaal begint te verbinden met de natuur, dat dat rust en bergen nieuwe frisse energie geeft aan ouders én kinderen.”

Ingrediënten
Natuur, kampvuur, lekker eten, verbinding, drums, plezier, rust, dieren (honden, paarden, geiten etc.)
Dit alles vanuit intuïtie en energiewerk/sjamanisme.

We gaan wandelen, het bos in, creatief bezig zijn, spelletjes doen (voor de kinderen én innerlijke kinderen) en met zijn allen een groot medicijnwiel leggen. Verder staat er een uitstapje naar de hunebedden in de buurt gepland! De energie daar voelen en sowieso jouw eigen energie voelen; wie ben jij en wat zijn jouw talenten? Eigenlijk te veel om op te noemen!

Overnachting is mogelijk bij de boerderij; in eigen tentje of camper/caravan.  Inclusief heerlijke, vegetarische maaltijden.

Data
15 t/m 17 juli of
12 t/m 14 augustus.
Aankomst is vrijdag rond 16.00 uur. We sluiten het weekend  af op zondag om 16.00 uur.

Locatie
Dwingeloo.

Prijs
Voor dit unieke weekend betaaal je nu slecht € 250,-ex BTW per persoon! Voor kinderen is dat € 100,- pp.ex BTW. Dit is een tijdelijke prijs.
Er is beperkt plaats, dus voel je dat je erbij moet zijn, meld je dan snel aan!