Gewoon Doen!


Vaak zeggen mensen tegen ons: “wauw, wat geweldig wat jullie allemaal doen!” En vervolgens: “wat knap dat jullie het ook gewoon DOEN! Dat jullie al jullie plannen, dromen en wensen gewoon gaan leven! Het gaat over de trainingen die we zelf ontwikkelen, het Krachtdierenspel dat we uit hebben gegeven in eigen beheer en hoe we onze kinderen opvoeden en begeleiden.

En dat is voor ons dan ook weer een moment om ons te realiseren; ja, dat is waar! We dóen het ook maar gewoon! Voor ons is het haast een soort van vanzelfsprekendheid; we kúnnen gewoon ook niet anders. Om trouw te zijn en te blijven aan wie we in essentie zijn, is dit de enige weg; we volgen ons hart.

En dat betekent niet dat het altijd makkelijk is, verre van soms zelfs. Ook wij hebben onze angsten die we tegenkomen op ons pad en ons soms in de weg staan. Redden we het financieel, is het slim om te doen, gaat het ons lukken? En soms denken we ook weleens; hadden we maar een gewone baan en een doorsnee school, dan zou het allemaal een stuk makkelijker zijn. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Je ziel hou je niet voor de gek. En je hart ook niet. Om toe te geven aan die innerlijke drang, je intuïtie, die stemmetjes in je hoofd en lijf die je zachtjes en soms wat minder subtiel een bepaalde richting op sturen, om hieraan toe te geven vraagt moed. Moed vanuit het hart. Moed om te doen wat jij in de wereld hebt te doen, jouw taak, jouw goddelijke missie. Te zijn wie jij ten diepste bent en dat kado aan de wereld geven. Wie jij bent met al jouw talenten. En natuurlijk kom je daar je angsten tegen, zoals of je je huur of hypotheek kan betalen en of je succesvol zal zijn. Alleen de vraag is; wat doe je met je angsten? Kijk je ze aan of stop je ze weg? Ga je voor zekerheid of spring je in het avontuur van het leven? Je angsten aankijken, doorvoelen en vervolgens loslaten om datgene in de wereld te zetten waarvoor jij hier op aarde bent, dat is het doel. En dan ben je als vanzelf succesvol, ongeacht hoe de materiële omstandigheden zijn. Je bent succesvol omdat je jezelf bent en daar ben je goed in. Geef jezelf aan het leven, want jij bent het kado. En je kan het alleen maar zelf uitpakken. Jij moet geloven in wie jij bent en wat je kan. En dan volgt de rest vanzelf. Dat is het Vertrouwen dat nodig is. Het vertrouwen dat er altijd voor je wordt gezorgd, ook al zie je het vaak niet. Het is er. Misschien niet altijd in de vorm en op de manier die je verwacht, maar het is er wel.

Ik denk aan degenen die het zo prachtig vinden wie wij zijn en wat we doen. En tegelijkertijd het verlangen uiten om hun dromen en wensen vorm te willen geven, maar niet weten hoe ze dat moeten doen of het niet durven…. De angsten, onzekerheden en denkbeelden die in de weg zitten bij de realisatie van hun dromen. In gedachten zeg ik hen: vind de moed in jezelf, het lef, de moed om het te doen en het vaak ook anders te doen. Denk niet te veel na, maar volg je hart, je intuïtie, laat je leiden en ga het gewoon DOEN!

Wil je graag jouw wensen en dromen in de wereld zetten? Laten zien wie jij bent en welke talenten je de wereld te bieden hebt? Meld je dan aan voor de Opleiding Magic of Nature Coach. Hierin maak je weer contact met jouw natuurlijke essentie, met wie jij in wezen bent. Ervaar je de verbinding met jezelf en de natuur, als één geheel. En vanuit deze vanzelfsprekende verbinding ga je jouw dromen en verlangens in de wereld zetten, om zo weer anderen te begeleiden op hun magische, natuurlijke pad! 

Facebooktwitter
Facebooktwitter

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.