Zelf aan de slag met energie opstellingen


Een mooie oefening als je worstelt met een dilemma. Een dergelijk probleem is vaak te herleiden tot 2 opties, bijvoorbeeld “ja” of “nee”. Met je hoofd kom je er niet uit; er zijn net zoveel voors als tegens te bedenken.

Hoe?
Schrijf de twee opties ieder afzonderlijk op een stuk papier. Leg ze vervolgens voor je op de grond. Ga eerst op het ene papier staan en ervaar wat dit met je doet. Wat voel je? Welke lichamelijke sensaties ervaar je? Is het prettig? Of juist niet? Welke gedachten komen er op? Neem alles maar waar.
2015-02-18 23.43.05
Zodra je hier klaar mee bent, ga je op het andere papier staan. Voel ook hier wat dit met je doet. Wat neem je waar? Zowel fysiek en emotioneel? Welke gedachten komen er op?

Door zo bewust te voelen en te ervaren, weet je vaak gewoon wat je wil doen! Probeer maar uit en denk er vooral niet al te veel over na!

In onze trainingen en begeleiding werken we veel met energie opstellingen: een krachtige manier om snel veel inzichten te krijgen! Kom je er toch niet helemaal zelf uit? Neem dan contact op voor een coachgesprek.

Facebooktwitter
Facebooktwitter

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.