Opleiding Magic of Nature Coach ~ Data en Locatie

Data

Extra Groep
3 en 4 juni
8 en 9 juli
16 en 17 september
21 en 22 oktober

Najaarsgroep 2021
30 september en 1 oktober
28 en 29 oktober
9 en 10 december
27 en 28 januari

Voorjaarsgroep 2022

10 en 11 maart
7 en 8 april
21 en 22 april
30 juni en 1 juli


Locatie

De opleiding wordt gegeven in het Mastbos bij Breda. Een prachtig oud bos met een unieke natuur met zijn vennen, grote bomen en bijzondere geschiedenis. Te midden van dit bos ligt de trainingslocatie. Vanuit deze sfeervolle ruimte gaan we regelmatig naar buiten om te oefenen in het natuurcoachen.

 

 

 

 

Uitgangspunten

Coaching

Sjamanisme

Energiewerk

Eigen Bedrijf

Ervaringen deelnemers

Ik wilde ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen.Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik. Linda en Sander, dank jullie wel!
Zelf merk ik dagelijks dat die vier maanden met de leervraag voor ogen, mijn leven heeft veranderd. Ik ben me bewuster van mijn eigen wensen en durf ernaar te luisteren, ik zie de reactie van de ander in zijn ogen en durf ernaar te vragen. Ik merk dat ik meer kan zijn, naast de ander, met de ander, in het geheel. Meer leven vanuit vertrouwen dan vanuit angst, meer ontspanning en innerlijke rust: precies de wensen waar ik de opleiding mee in ben gegaan.
Magic Monday Mail

Wil je wekelijks inspiratie in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor de Magic Monday Mail. Elke week ontvang je dan op maandag een mail vol inspiratie, krachtdier van de week en links naar leuke artikelen.