DSC_0334 (2)

Opleiding Magic of Nature Coach ~ Data en Locatie

Data

Voorjaarsgroep 2020 

  • 19 maart
  • 9 en 23 april
  • 14 en 28 mei
  • 4 en 18 juni
  • 9 juli

Op 2 juli vinden de eindgesprekken plaats.

Locatie
De opleiding wordt gehouden in Amelisweerd in Bunnik (vlakbij Utrecht). De locatie is een idyllische historische moestuin uit de 18e eeuw van 1 hectare groot, waar op biodynamische wijze groente, fruit, kruiden en bloemen worden geteeld. Vanuit de moestuin loop je zo de aangrenzende landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen in. Een mooi natuurgebied met prachtige oude bomen, beekjes, weilanden en bruggetjes over de Kromme Rijn.

Op het terrein staat een authentiek houten huisje met houtkachel en een druivenkas waar we gebruik van mogen maken. Er is een buitenkeuken aanwezig en een vuurplek waar we heerlijk een vuurtje kunnen stoken en een soepje in de ketel boven het vuur kunnen verwarmen en natuurlijk contact maken met de helende energie daar. Vanuit de moestuin kunnen we zo landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen in wandelen voor verdere natuurcoaching en allerlei mooie oefeningen.

 

 

 

 

Uitgangspunten

Coaching

Sjamanisme

Energiewerk

Eigen Bedrijf

Ervaringen deelnemers

Ik wilde ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen.Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik. Linda en Sander, dank jullie wel!
Zelf merk ik dagelijks dat die vier maanden met de leervraag voor ogen, mijn leven heeft veranderd. Ik ben me bewuster van mijn eigen wensen en durf ernaar te luisteren, ik zie de reactie van de ander in zijn ogen en durf ernaar te vragen. Ik merk dat ik meer kan zijn, naast de ander, met de ander, in het geheel. Meer leven vanuit vertrouwen dan vanuit angst, meer ontspanning en innerlijke rust: precies de wensen waar ik de opleiding mee in ben gegaan.
Magic Monday Mail

Wil je wekelijks inspiratie in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor de Magic Monday Mail. Elke week ontvang je dan op maandag een mail vol inspiratie, krachtdier van de week en links naar leuke artikelen.