Opleiding Magic of Nature Coach ~ Data en Locatie

Data

De volgende groep start oktober 2024 in het Mastbos te Breda.

Voorjaarsgroep 2024:
Live lessen in Breda:
26 mei
7 juli
8 september
27 oktober

Online lessen:
15 mei
5 en 17 juni
10 juli
28 augustus
4 en 25 september
9 oktober

Najaarsgroep 2024:
Live lessen in Breda:
20 oktober
17 november
12 januari 2025
16 maart 2025

Online lessen:
10 en 24 oktober
7 en 28 november
19 december
23 januari 2025
6 en 27 februari 2025

Locatie

Nederland
De opleiding wordt in Nederland gegeven in het Mastbos bij Breda. Een prachtig oud bos met een unieke natuur met zijn vennen, grote bomen en bijzondere geschiedenis. 

België
In België wordt de opleiding gegeven in het Kluisbos te Kluisbergen, een prachtig bos in het hart van de Vlaamse Ardennen.

 

 

 

 

Uitgangspunten

Coaching

Sjamanisme

Energiewerk

Eigen Bedrijf

Ervaringen deelnemers

Ik wilde ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen.Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik. Linda en Sander, dank jullie wel!
Zelf merk ik dagelijks dat die vier maanden met de leervraag voor ogen, mijn leven heeft veranderd. Ik ben me bewuster van mijn eigen wensen en durf ernaar te luisteren, ik zie de reactie van de ander in zijn ogen en durf ernaar te vragen. Ik merk dat ik meer kan zijn, naast de ander, met de ander, in het geheel. Meer leven vanuit vertrouwen dan vanuit angst, meer ontspanning en innerlijke rust: precies de wensen waar ik de opleiding mee in ben gegaan.
Gratis training de Magie van NatuurcoachenSchrijf je nu in!

De Magie van Natuurcoachen

Wil je graag vaker buiten zijn en werken in de natuur? En anderen begeleiden in hun groeiprocessen? Een wezenlijke bijdrage leveren aan mens en natuur? Maak dan kennis met het prachtige vak van Natuurcoachen via deze inspirerende gratis training!