Aan de slag met het Krachtdierenspel

Opleiding Magic of Nature Coach ~ Voor wie?

Praktisch, intuïtief en ervaringsgericht.

Voor wie

De Opleiding Magic of Nature Coach is voor iedereen die op een professionele manier anderen wil begeleiden in de natuur vanuit intuïtie en oude wijsheden. 

Instapniveau
Wat betreft jouw niveau verwachten we dat je beschikt over minimaal basiskennis van coaching, dat wil zeggen dat je elders een coachopleiding hebt gevolgd of voldoende ervaring hebt als coach of als begeleider. Coachvaardigheden zijn ook een onderdeel van de opleiding.  Belangrijk is verder dat je een open blik hebt en de wil om te groeien en te leren. Tijdens een intakegesprek kijken we of jij en de opleiding een match hebben.

Groepsgrootte
We kiezen ervoor om de groepsgrootte relatief klein te houden, zodat we iedereen genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven.  De groep bestaat uit maximaal 9 deelnemers.

 

 

 

 

Uitgangspunten

Coaching

Sjamanisme

Energiewerk

Eigen Bedrijf

Ervaringen deelnemers

Het volgen van jullie opleiding heeft me zoveel meer gebracht dan ik ooit had kunnen inbeelden. Met een klein en open hartje stond ik die eerste keer bij jullie. Veel was compleet nieuw en het coachen zelf benam me telkens de adem. Want, wie was ik nu ? Wat had ik te vertellen en waarom zou iemand naar mij luisteren? Door jullie en de andere deelnemers, de verbindende gesprekken werd dit gevoel al snel de kop ingedrukt. Ieder had een eigen groeiproces en het mooiste, ieder mag en kan volledig zichzelf zijn bij jullie. Jullie creëren zo een aangename rustige veilige sfeer dat je jezelf helemaal mag zijn. Gewoon fantastisch! Ik heb genoten van de begeleide meditaties, ze brachten echt rust en innerlijk contact als connectie met de natuur. Soms mochten ze langer duren zodat ik nog even in die zalige energie kon blijven, maar ik leerde dat die verder uitstraalde. Ik hoop hier nog meer in te groeien zodat ik zelf meditatie kan geven aan anderen omdat ik er zelf veel baat bij heb. Bij jullie kreeg ik de tijd en ruimte om weer te leren luisteren en voelen naar mijn hart. Dit bracht me de energie om mijn comfortzone telkens te vergroten en mezelf als fijn mens te ervaren, wat een grote stap was.
Jullie zijn 2 hele mooie zielen die op een ontzettende mooie en zachtaardige manier mensen weer dichter bij zichzelf en de (eigen) natuur brengen. Naar mijn gevoel heeft de opleiding me mezelf weer gegeven, en nu wens ik die energie en kracht door te geven aan anderen. Magic of nature coach is een begin van een nieuw leven en ik ben benieuwd naar dat verdere... de tijd is daar als de tijd daar is.
Tijdens deze opleiding heb ik de band met mijn voorouders versterkt. Ik sta hierdoor steviger in mijn schoenen en heb een sterkere band met de aarde verkregen. Dit gevoel van gronding en gedragenheid door mijn voorouders is een krachtige tool die mij zowel steunt in mijn dagdagelijkse leven, als in mijn coachingpraktijk. Ik sta nu dichter bij wie ik ben en waar ik naartoe wil. Ik ben heel dankbaar hiervoor. Het Krachtdierenspel is een spel met de nodige magie in zich. De tekeningen zijn mooi. Ik krijg vaak van cliënten te horen, hoe de ogen van de dieren je raken. Deze komen echt binnen bij mensen. Ik vind het spel leuk om mee te werken. Het is erg speels en daarom zowel voor volwassenen als kinderen geschikt. De teksten zijn zo passend en dragen iets rustgevend, geruststellend in zich. Dieren zijn zo puur in hun zijn dat ze een voorbeeld voor ons allen zijn. We kunnen veel van hen leren en dat geven Sander en Linda heel goed weer met dit spel. Tijdens de opleiding kreeg ik genoeg kansen om met verschillende technieken met het krachtdierenspel te werk te gaan en om aan mijn coachingtechnieken te werken. Ik heb gekregen wat ik nodig had tijdens deze opleiding. Vooraf had ik al mijn doelen opgesteld die ik behalen wou tijdens deze opleiding. Ik heb ze allemaal behaald en nog meer zelfs.
Gratis training de Magie van NatuurcoachenSchrijf je nu in!

De Magie van Natuurcoachen

Wil je graag vaker buiten zijn en werken in de natuur? En anderen begeleiden in hun groeiprocessen? Een wezenlijke bijdrage leveren aan mens en natuur? Maak dan kennis met het prachtige vak van Natuurcoachen via deze inspirerende gratis training!