DSC_0334 (2)

Opleiding Magic of Nature Coach ~ Uitgangspunten

Coaching

Professionele ontwikkeling
Je leert praktische coachvaardigheden die onmisbaar zijn in dit vak.
Je leert hoe je de ander kan ont-moeten in de verbinding met de natuur. Hoe behoud je ook nu de open ruimte?

Persoonlijke ontwikkeling 
Doordat je veel oefent met andere cursisten, leer je veel over jezelf. Hierdooor ben je in staat om vanuit jouw essentie en helderheid te coachen en te leven. Het is dus niet zomaar een trucje wat we je leren, maar het wordt een ‘way of life’ die jou ook buiten jouw coachpraktijk verder helpt en een enorme transformatie geeft aan jouw leven.

Intervisie
Je hebt veel intervisiemomenten, waardoor jouw coachvaardigheden nog meer groeien en eigen worden. Het versterkt jouw leerproces. Je ontwikkelt jouw eigen manier van Natuurcoachen.

Sjamanisme

We maken gebruik van oude kennis en werkwijzen uit het sjamanisme. Zo leer je werken met het medicijnwiel, de krachtdieren, edelstenen en de energie van bomen en krachtplekken. Je leert werken met het unieke Krachtdierenspel. Het Krachtdierenspel is door Loving Nature ontwikkeld en loopt als een rode draad door de opleiding. Als deelnemer aan de opleiding ontvang je jouw eigen exemplaar.

Voorbeelden:
Wat betekent de Buizerd op je pad? Welke boodschap heeft hij voor jouw coachee? Wat ervaart de coachee als hij in stilte plaats neemt onder een kastanjeboom? En hoe kan jij deze informatie als coach benutten om jouw coachee verder te helpen in zijn proces?

Wat is een medicijnwiel? Hoe kan je het inzetten om jouw coachee op een diep innerlijk weten aan te spreken en zo zijn antwoorden naar boven te laten komen?

Energiewerk

  • Je versterkt jouw energetisch, intuïtieve vaardigheden (healen, readen, visualisatie en energie opstellingen).
  • Je leert onderscheid te maken tussen wat van jou is en wat van de ander. Hierdoor kun je ook op energetische niveau een open ruimte bewaren tussen jou, de coachee en de natuur.
  • Je ontdekt jouw talenten en kwaliteiten en hoe je jouw levensmissie vormgeeft. Door je eigen sprankel aan te zetten en te voeden, word je als een magneet voor coachees. 

Eigen praktijk

Een goede opleiding volgen is één ding. Maar daarna? Hoe zet je jezelf neer als Natuurcoach?  Veel coaches vinden dit laatste stuk erg lastig. Daarom helpen we je hierbij. Gedurende én na afloop van de opleiding ondersteunen we jou in het neerzetten en uitbouwen van jouw natuurcoachpraktijk. We focussen op wat jou uniek maakt en wat jou drijft om coach te zijn. Na afronding van de opleiding heb je genoeg handvatten gekregen en kan je dus direct aan de slag als natuurcoach!

 

 

 

 

Uitgangspunten

Coaching

Sjamanisme

Energiewerk

Eigen Bedrijf

Ervaringen deelnemers

Ik wilde ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen.Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik. Linda en Sander, dank jullie wel!
Zelf merk ik dagelijks dat die vier maanden met de leervraag voor ogen, mijn leven heeft veranderd. Ik ben me bewuster van mijn eigen wensen en durf ernaar te luisteren, ik zie de reactie van de ander in zijn ogen en durf ernaar te vragen. Ik merk dat ik meer kan zijn, naast de ander, met de ander, in het geheel. Meer leven vanuit vertrouwen dan vanuit angst, meer ontspanning en innerlijke rust: precies de wensen waar ik de opleiding mee in ben gegaan.