Opleiding Magic of Nature Coach ~ Kennismaken

Informatie en kennismaken
Wil je graag deelnemen aan de opleiding of ben je benieuwd of de opleiding aansluit bij jouw leerwensen ? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en gratis kennismaking. Dit kan zowel telefonisch, via Skype of live, net wat jou het beste uitkomt.

Samen onderzoeken we of de opleiding bij jou past. Overigens is een intakegesprek een vast onderdeel van de aanmeldprocedure. 

Regelmatig hebben we kennismakingsmomenten. Ervaar zelf de Opleiding Magic of Nature Coach, ontmoet ons en stel al je vragen. Je bent van harte welkom! Wel graag van tevoren aanmelden via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@lovingnature.nl

Alvast zelf ervaren?
Wil je alvast een voorproefje van de opleiding Magic of Nature Coach?

  • Schrijf je in voor de dagtraining Natuurcoaching. Je leert de basics van natuurcoaching en maakt kennis met onze unieke manier van werken.
  • Regelmatig geven we een gratis online Masterclass: De Magie van Natuurcoaching.
  • Natuurlijk is het ook mogelijk om een natuurcoaching bij ons te boeken.    

Uitgangspunten

Coaching

Sjamanisme

Energiewerk

Eigen Bedrijf

Ervaringen deelnemers

Ik wilde ook praktische vaardigheden leren maar mijn doel was verdieping: de magie ervaren. En ik heb inderdaad veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Maar ik ben met name blij met de persoonlijke verdieping die de opleiding mij schonk. Ik voel mij erg dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen.Sander en Linda hebben mij laten delen in de wonderen van de Natuur en de Magie. Dit is voor mij dan ook meer tastbaar geworden. En meer dan dat: het is onderdeel geworden van mijn wezenlijke ik. Linda en Sander, dank jullie wel!
Zelf merk ik dagelijks dat die vier maanden met de leervraag voor ogen, mijn leven heeft veranderd. Ik ben me bewuster van mijn eigen wensen en durf ernaar te luisteren, ik zie de reactie van de ander in zijn ogen en durf ernaar te vragen. Ik merk dat ik meer kan zijn, naast de ander, met de ander, in het geheel. Meer leven vanuit vertrouwen dan vanuit angst, meer ontspanning en innerlijke rust: precies de wensen waar ik de opleiding mee in ben gegaan.
Gratis training de Magie van NatuurcoachenSchrijf je nu in!

De Magie van Natuurcoachen

Wil je graag vaker buiten zijn en werken in de natuur? En anderen begeleiden in hun groeiprocessen? Een wezenlijke bijdrage leveren aan mens en natuur? Maak dan kennis met het prachtige vak van Natuurcoachen via deze inspirerende gratis training!